«Το λογύδριό σου για τη Σπυροπούλου το χρεώθηκα εγώ» - Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Τα έβαλαν μαζί μου ότι εγώ..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το λογύδριό σου για τη Σπυροπούλου το χρεώθηκα εγώ» - Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη (δείτε εδώ τα tweets που αντάλαξαν αλλά και την απάντηση της δμοσιογράφου στο Πρωινό), η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε την σπόντα της στον Ανδρέα Μικρούτσικος.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το άγριο κράξιμο που της είχε "ρίξει" πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Super Κατερίνα και την είχε αναφέρει "πλάσμα μηδενικού ταλέντου".

«Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από μια ατυχή συνέντευξη -εντός εισαγωγικών- που δόθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Η λάβα υπήρχε, απλά το ηφαίστειο δεν ήταν εν ενεργεία. Πιστεύω πως αν δεν είχε ζητήσει συγνώμη, αν δει είχε πει πως είχε μετανιώσει, δεν θα είχε συζητηθεί. Επειδή ετέθη έτσι όμως, εγώ στην προηγούμενη εκπομπή έβγαλα ολόκληρο λογύδριο, όχι σήμερα», είπε ο παρουσιαστής σήμερα 11/11 στο πλατό.

Η σπόντα της Καινούργιου στον Μικρούτσικο

Την στιγμή εκείνη η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε λέγοντας «Το χρεώθηκα εγώ το λογύδριό σου. Είπες κάτι εσύ κι εγώ την πλήρωσα. Τα έβαλαν μαζί μου ότι εγώ δεν σε σταμάτησα. Εγώ δεν σε σταματώ όταν λες και για μένα αρνητικά πράγματα. Για όλους μπορείς να πεις. Είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος»

«Θα μιλήσω και θα πω τα κακώς κείμενα, είτε με περιλαμβάνουν, είτε δεν με περιλαμβάνουν είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μου και συστατικό σταθερό από την πρώτη ημέρα που κάνω τηλεόραση. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι. Σε όποιον αρέσουν για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Δεν ήρθα εδώ ούτε να στρογγυλεύω, ούτε να ωραιοποιώ, ούτε κουκουλώνω, ούτε να παίζω τσατσιλίκι και γλείψιμο καταστάσεων.

Εγώ είμαι αυτός που είμαι! Καταλαβαίνω να με εκτιμούν καταλαβαίνω και να μην με εκτιμούν, δεν θα παίξω ρόλο. Αν στη ζωή μου παίζω ρόλους, πότε θα τη ζήσω τη ζωή μου;», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που πάντα λέει την άποψη του ακόμη και αν "πονάει".

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Μικρούτσικου στην Σπυροπούλου

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία….

Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή. Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.