Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Mega που είχε ''προδώσει'' τον χωρισμό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Τότε κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Mega που είχε ''προδώσει'' τον χωρισμό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ένας ακόμη χωρισμός έπεσε σαν βόμβα στο χώρο της showbiz, καθώς η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο πατέρας των παιδιών της Νίκος Φαράκλας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μπορεί η ίδια η Ελιάνα να μην έχει κάνει για την ώρα σχετικές δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, όμως μια στιχομυθία της την Παρασκευή 18/11 στον αέρα του Mega και της εκπομπής Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη είχε προδώσει πως κάτι έχει αλλάξει για εκείνη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στην Eλιάνα Χρυσικοπούλου μετά την είδηση του διαζυγίου της

«Πολύ πιο εύκολα θα κάνει ένας άνθρωπος 60 ετών αυτή τη ζωή, παρά έναν άνθρωπο 40 ετών. Εγώ το πιστεύω για τον εαυτό μου αυτό, όταν φύγουν τα παιδιά μου να το κάνω αυτό», είχε πει η Ελιάνα με τη Μενεγάκη να απαντάει: «Μόνη σου; Εσύ που λες όταν θα ελευθερωθείς από τα παιδιά, σκέφτομαι δεν θα θες και μία παρέα; Δεν θα λες “δεν θέλω κι ένα ταίρι να πιάνω αυτό το χέρι;”». «Το χέρι να μου κρατάει να μην πέσω» είχε απαντήσει με χιούμορ η Χρυσικοπούλου.

Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ο Νίκος Φαράκλας, λοιπόν, είναι γραφίστας και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του, όπως είχε αναφέρει πριν καιρό η Ελιάνα σε συνέντευξή της. Στο παρελθόν έχει αναλάβει και διευθυντικές θέσεις σε μεγάλε εκδοτικές εταιρείες ενώ με την Ελιάνα γνωρίστηκαν το 2008, όταν εργαζόντουσαν στην ίδια εκδοτική.

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου γάμος

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου γέννα

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου χωρισμός

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου σπάνια κοινή εμφάνιση