Απέφυγε έντονα τις κάμερες - Η αντίδραση της Μάριον Μιχελιδάκη μετά το κόψιμο εκπομπής στο Open

Τι θα συμβεί με τη δική της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απέφυγε έντονα τις κάμερες - Η αντίδραση της Μάριον Μιχελιδάκη μετά το κόψιμο εκπομπής στο Open

Το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Open ''Εμείς'' έχει φέρει αντιδράσεις και κυρίως έχει δημιουργήσει μια ανησυχία σε όσους εργάζονται στον σταθμό και κυρίως στην ομάδα του ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η εκπομπή της κυρίας Μιχελιδάκη έχει πάρα προθεσμία, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα πλήρως επιθυμητά. Έτσι λοιπόν το Super Κατερίνα του Alpha πλησίασε την Τετάρτη 23/11 την ομάδα της εκπομπής και την Μάριον, με την ίδια να αποφεύγει με τον τρόπο της τις δημόσιες δηλώσεις.

Οι αντιδράσεις της ομάδας του ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον'' για το μέλλον της εκπομπής

Το μέλλον των συνεργατών της Ίνας Ταράντου στο Open

Η ίδια η Tαράντου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ την Τετάρτη 23/11 μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των δυσάρεστων νέων (δείτε εδώ τη χθεσινή 22/11 τηλεθέαση). Σε κάθε περίπτωση, δεν μπήκε στη διαδικασία να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο της και έτσι μίλησε ανοιχτά για το μέλλον εκείνης και όσων δούλευαν για το πρόγραμμα.

«Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται εκπομπές, αλλά το προσπαθήσαμε αρκετά πιστεύω και από το κανάλι και από την ομάδα. Πιστέψαμε σε αυτό το διαφορετικό είδος εκπομπής. Προφανώς η ζώνη αυτή είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν έχει χώρο για άλλα πράγματα διαφορετικά.

Συμβαίνουν αυτά αλλά πικράθηκα… Προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Με εκτιμούν και παραμένω στο κανάλι. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Δυστυχώς κάποιοι εργαζόμενοι της εκπομπής δεν θα συνεχίσουν στο κανάλι. Όλοι περιμέναμε περισσότερα νούμερα», είπε η Ίνα Ταράντου.