Ζόρικες ώρες για την Ελένη Καστάνη - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Ο λόγος που απουσιάζει από το Breakfast at Star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Εκτός της εκπομπής Breakfast@Star (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ελένη Καστάνη, κάτι που έχει δημιουργήσει μια σειρά από ερωτηματικά για την σχέση της ηθοποιού με τους ιθύνοντες του καναλιού και της εκπομπής.

Γιατί απουσιάζει από το Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η γνωστή ηθοποιός διαγνώσθηκε με κορωνοϊό για αυτό και πρέπει να μείνει σε καραντίνα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αν λοιπόν δεν επιστρέψει αυτή τη Παρασκευή, τότε σίγουρα θα την δούμε ξανά από Δευτέρα στο πλατό.

Γιατί απουσιάζει από το Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη 
NDP

Πώς είχε αντιδράσει όταν έμαθε για τις παραιτήσεις της εκπομπής

Την Ελένη Καστάνη συνάντησε η κάμερα του «Open Weekend» και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για την παραμονή της στο Breakfast@Star αφού λόγω των χαμηλών αριθμών στην τηλεθέαση έχουν ακουστεί φήμες για αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής. Η ηθοποιός, όπως θα δείτε και στο βίντεο αιφνιδιάστηκε από τις ερωτήσεις και δήλωσε άγνοια για τις φημολογούμενες παραιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια διατηρεί μια δική της στήλη με ερωτικά, στην οποία μαζί με άλλους ειδικούς συμβουλεύουν την κάθε περίπτωση που απευθύνεται για βοήθεια στην εκπομπή. Παρά την ποικιλία που υπάρχει στο πλατό η εκπομπή δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα μονοψήφια νούμερα, για αυτό και γεννήθηκαν αυτές οι φήμες που παραμένει άγνωστο αν έχουν βάση.

Eίπε στην κάμερα του Open Weekend:

«Ομολογώ ότι τα παρακολουθώ (τα νούμερα τηλεθέασης) ως επαγγελματίας. Χονδρικά παρακολουθώ, δεν ξέρω λεπτομέρειες» Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για παραιτήσεις που ακούστηκαν, η ίδια απόρησε: «Όχι, δεν ξέρω τίποτα. Τι παραιτήσεις έγιναν; Α ναι; Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ είμαι αυτό που βλέπετε, δεν κρύβεται από πίσω κάτι διαφορετικό. Από εσάς το μαθαίνω, δεν ξέρω κάτι εγώ.

Τώρα βγαίνω στην αρχή στην εκπομπή. Αν ξέρετε κάτι εσείς, πείτε μου. Αν απολύθηκα, πείτε το να το μάθω από εσάς. Και να συμβαίνει κάθε εμπόδιο είναι για καλό».