Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Ορισμένοι δημοσιογράφοι έρχονται και σου λένε...» - Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Κιβωτό του Κόσμου

«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα»

«Ορισμένοι δημοσιογράφοι έρχονται και σου λένε...» - Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Κιβωτό του Κόσμου
News 24.11.2022 07:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου. Όλο και περισσότερα παιδιά αλλά και πρώην εργαζόμενοι στις δομές, αποκαλύπτουν τα φρικιαστικά πράγματα που βίωναν και συνεχίζουν να βιώνουν οι τρόφιμοι (δείτε εδώ σπαρακτικά μηνύματα φιλοξενούμενου παιδιού στη μητέρα του).

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ, ξέσπασε λόγω των δημοσιογράφων που σε δηλώσεις που "κυνηγάνε" σε εκδηλώσεις ρωτάνε για την υπόθεση.

Το ξέσπασμα του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Θα πω δημοσίως κάποια στιγμή για το γεγονός ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι έρχονται και σου λένε «Ποια είναι η γνώμη σας για την Κιβωτό»; Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα η Κιβωτός του Κόσμου και δεν συζητιέται σε πεσιματικές. «Θα πω δημοσίως κάποια στιγμή για το γεγονός ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι έρχονται και σου λένε «Ποια είναι η γνώμη σας για την Κιβωτό»; Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα η Κιβωτός του Κόσμου και δεν συζητιέται σε πεσιματικές», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Παραμένει εξαφανισμένος μαζί με την πρεσβυτέρα ο Πάτερ Αντώνιος

Εξαφανισμένοι παραμένουν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται, μιας και έχουν επιλέξει, μετά την κοινή συνέντευξή τους στην ΕΡΤ για τις καταγγελίες στην «Κιβωτό του Κόσμου», να μείνουν μακριά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, έγινε νωρίτερα γνωστό πως ο ιερέας που είναι και πνευματικός του πατέρα του επικεφαλής της ΜΚΟ, μίλησε στο ekklisiaonline.gr και αποκάλυψε πως ο πατέρας Αντώνιος μένει σε φιλικό σπίτι και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση ούτε αυτός αλλά ούτε και η σύζυγός του.

«Δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δε γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Πρόκειται για μια στημένη ιστορία» φέρεται να είπε στο φιλικό του περιβάλλον.

Παράλληλα η πρεσβυτέρα από τη δική της πλευρά φέρεται να έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους ενώ το μήνυμα που έστειλε μέσω του Star είναι το εξής: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: «Μπήκα στο δωμάτιο και τους είδα μαζί» - Η μαρτυρία που "καίει" τον πάτερ Αντώνιο

«Άκουσα την πρεσβυτέρα να λέει αλίμονό σου αν μιλήσεις παρά έξω» - Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου

Share