Ελεονώρα Μελέτη: Οι δηλώσεις στην κάμερα για την δεύτερη εγκυμοσύνη

«Ο σύζυγός μου...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Οι δηλώσεις στην κάμερα για την δεύτερη εγκυμοσύνη

H κάμερα του Happy day το βράδυ της Τετάρτης 23/11 βρέθηκε στην επίσημη θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία και επιμελήθηκε την απόδοση του έργου σε παραγωγή του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, ευδιάθετη και άκρως αποκαλυπτική απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της (που συμμετείχε πρόσφατα στο IronMan) θέλει διακαώς να τη δει να δοκιμάζεται στο θεατρικό σανίδι αλλά η ίδια αποκλείει κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης εγκυμοσύνης.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

««Πριν ξεκινήσω στην τηλεόραση δούλευα σαν μεταφράστρια. Έκανα μεταφράσεις για περιοδικά και εφημερίδες», αποκάλυψε στην αρχή η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο σύζυγός μου θέλει σαν τρελός να παίξω στο θέατρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ αυτό. Είναι από τα πράγματα που λέω “ποτέ”».

Ενώ για το αν έχει στο μυαλό της να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια της δήλωσε: «Η κόρη μου δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τι δουλειά κάνει η μαμά και νομίζει ότι η δουλειά της είναι να βάζει υπογραφές στο Mega. Το καταλαβαίνει μόνο όταν έχουμε κάποια αργία που είμαστε στο σπίτι και βλέπουμε μαγνητοσκοπημένες της εκπομπές και μου λέει “και εκεί και εδώ;”. Δεν είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδί. Έχω την τέλεια ισορροπία».

Η γνωριμία με τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Όταν γνώρισα τον Θοδωρή, στο δεύτερο ραντεβού, πάω πάνω στη μαμά μου -που δεν το κάνω ποτέ- και της λέω "Θα βγω". Μου λέει "Με ποιον"; Λέω "Με τον πατέρα των παιδιών μου και τον άντρα που θα παντρευτώ". Στο δεύτερο ραντεβού.

Το είπα και στον Θοδωρή κάποια στιγμή. Μια φορά είχαμε βγει να φάμε. Συναντηθήκαμε σε μια παρέα τυχαία, μιλήσαμε.. μιλήσαμε πολλή ώρα όμως, μιλάγαμε μόνο μεταξύ μας, δεν υπήρχαν οι άλλοι και μετά από πέντε μέρες βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη για την γνωριμία με τον σύζυγό της.