«Καταλαβαίνω ότι ένα αμάξι με παρακολουθεί και...» - Τρόμος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή έξω από το σπίτι της

«Λέω δεν θα σταματήσω έξω από το σπίτι μου και κάνω μία βόλτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Καταλαβαίνω ότι ένα αμάξι με παρακολουθεί και...» - Τρόμος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή έξω από το σπίτι της

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για stalker που κατήγγειλε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να εξομολογηθεί το τρομακτικό περιστατικό που είχε βιώσει όταν έμενε στα Άνω Πατήσια.

Η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, αποκάλυψε πως μια ημέρα καθώς πήγαινε στο σπίτι με το αυτοκίνητό της, συνειδητοποίησε πως την παρακολουθούσε ένα αυτοκίνητο ακριβώς πίσω της.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day για τον stalker της

«Τότε ζούσα στα Άνω Πατήσια, κατεβαίνω την Βεΐκου με το αυτοκίνητο και καταλαβαίνω ότι ένα αμάξι με παρακολουθεί, είναι συνέχεια πίσω μου, το έχω στο νου μου, προχωράω και εκεί πέρα ήταν κοντά το Αστυνομικό Τμήμα. Πάω προς το σπίτι μου και βλέπω ότι ακόμα ήταν πίσω μου, λέω δεν θα σταματήσω έξω από το σπίτι μου και κάνω μία βόλτα και σταματάω έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, έφυγε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η αποκάλυψη για τον ALPHA

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε, για τα επόμενα δυο χρόνια θα βρίσκεται στο κανάλι της Κάντζας, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο της. Άλλωστε το Happy Day σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μετά το Σασμό είναι από τα πιο δυνατά προγράμματα του σταθμού.

«Φέτος έχω ανανεώσει είμαι για άλλα δυο χρόνια στον ALPHA. Είμαι πολύ χαρούμενη πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση αν και δύσκολα», είπε η παρουσιάστρια.