«Ήταν μια δύσκολη γέννα...» - Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον ερχομό της κόρης του

Είναι ξετρελαμένος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν μια δύσκολη γέννα...» - Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον ερχομό της κόρης του

Στιγμές ευτυχίας ζει για δεύτερη φορά ο Δημήτρης Μακαλιάς και η σύζυγός του Αντιγόνη Ψυχράμη, οι οποίοι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς το πρωί της Τετάρτης 23/11 φέρνοντας στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Ο ηθοποιός, όπως είναι φυσικό δε βγήκε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open την ημέρα της γέννας, καθώς ήταν στο πλάι της οικογένειάς του, όμως την Πέμπτη 24/11 επέστρεψε κανονικά στη θέση και πιο ανανεωμένος από ποτέ έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό της κόρης του στη ζωή.

Η χαρά στο πρόσωπο του είναι εμφανής και αυτό δε φάνηκε μόνο από την παρουσία του στην εκπομπή και τα όσα είπε, αλλά και από τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν με εκείνον και την καλή του (δείτε τις εδώ) να κρατάνε αγκαλιά το δεύτερο παιδί τους στο μαιευτήριο, την αδερφή του Χάρη.

Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Μακαλιά για τη γέννηση της κόρης του

«Μου λείψατε πολύ, ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη έναρξη χθες, μας συγκινήσατε πολύ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, στο κανάλι και στη διοίκηση για το υπέροχο δώρο. Φοβερή εμπειρία πάντως, πολλά μπράβο σε όλες τις γυναίκες, έπαθα για άλλη μια φορά σοκ και έλεγα άλλη μια φορά το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ με το που πήραμε το παιδί στα χέρια, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Να πούμε και ένα ευχαριστώ στο νοσοκομείο, ήτανε πάρα πολύ συγκινητικό, αυτό λέγαμε με την Αντιγόνη, ότι πόσο τυχεροί είμαστε, που είχαμε δίπλα μας κόσμο, που αγαπάει τη δουλειά του.

Είναι η μαμά, είναι ο μπαμπάς και είναι άλλο. Μην τα εξισώνουμε όλα. Είμαστε γονείς για τα χαρτιά, για τα τυπικά, για άλλα πράγματα. Αυτό που ζει η μαμά», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.