Πέρσι την παρουσίαζε, φέτος πήγε καλεσμένος - Στο Breakfast@star ο Γιώργος Καρτελιάς

Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ελίνα Παπίλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέρσι την παρουσίαζε, φέτος πήγε καλεσμένος - Στο Breakfast@star ο Γιώργος Καρτελιάς

Μπορεί ο Γιώργος Καρτελιάς να ήταν γνωστός στο ραδιόφωνο και γενικά στο χώρο των media, ωστόσο, οι τηλεθεατές τον γνώρισαν την περασμένη σεζόν μέσα από την εκπομπή του STAR, Breakfast@star, την οποία παρουσίαζε με το τηλεοπτικό του δίδυμο στο ραδιόφωνο, Ελίνα Παπίλα.

Οι δυο τους αντικατέστησαν την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μετά την απόφαση τους να αποχωρήσουν από το κανάλι, με την είδηση του διαζυγίου τους λίγους μήνες μετά να "σκάει" σαν "βόμβα".

Η σεζόν ωστόσο για Καρτελιά και Παπίλα, δεν πήγε πολύ καλά, καθώς σημείωναν πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης με το STAR να μην είναι ικανοποιημένο με την απόδοση τους, αποτέλεσμα αυτού να μείνουν μόνο μια σεζόν στον αέρα. Μετά την αποχώρηση τους ήρθαν μάλιστα και οι φήμες πως έχουν τσακωθεί, με τις δηλώσεις να γίνονται η μια μετά την άλλη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μπορεί λοιπόν, η Ελίνα Παπίλα να κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ από τα media, όμως ο Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star, που φέτος παρουσιάζει η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η εμφάνιση του Γιώργου Καρτελιά στο Breakfast@Star

Αφού τον καλωσόρισαν στο πλατό, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και για το πώς κόπηκε η εκπομπή τους και για το γεγονός ότι δεν είχαν χημεία με την πρώην συμπαρουσιάστρια του.

«Υπήρχε χημεία αλλά ήθελε περισσότερο χρόνο. Δεν είχαμε τσακωθεί δεν είχαμε τίποτα. Δεν είχαμε τη χημεία που είχαμε στο ραδιόφωνο. Αν ήμασταν και στην τηλεόραση 3 χρόνια θα το είχαμε βρει», απάντησε σχετικά με τις σχέσεις του.