«Θα ήθελα να ακούσω πολλές συγγνώμες» - Όλη η αλήθεια για τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα πίσω από τις κάμερες

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα ήθελα να ακούσω πολλές συγγνώμες» - Όλη η αλήθεια για τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα πίσω από τις κάμερες

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καρτελιάς την Τετάρτη 9/11 και μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση ως παρουσιαστής σε πρωινή εκπομπή, για την σχέση του με το STAR, αλλά και με την Ελίνα Παπίλα, η οποία προέβη σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις για όλα αυτά.

Ο δημοσιογράφος απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα τα θέματα και έδωσε, μάλιστα, την δική του εκδοχή για τα νούμερα τηλεθέασης και τα λάθη που έγιναν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρτελιά για την σχέση του με την Ελίνα Παπίλα

«Εγώ πέρυσι τα νούμερα τηλεθέασης τα έβλεπα κάθε μέρα, μετά την εκπομπή βέβαια αλλά τα έβλεπα κάθε μέρα. Υπήρχαν μέρες που μπορεί να μας έλεγαν από το ακουστικό ότι πήγαμε καλά ή λιγότερο καλά. Προσωπικά τα νούμερα τα είχα ταυτίσει με το ραδιόφωνο οπότε δε με ενοχλούσαν γιατί ήξερα ότι δουλεύω. Τα κοιτάω τα νούμερα για να ξέρω τι τραβάει και τι όχι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το προσωπικό κόστος για μένα δεν υπάρχει. Αν έχεις κακά νούμερα δουλεύεις για να τα ανεβάσεις, αν έχεις καλά νούμερα δουλεύεις διπλά για να τα διατηρήσεις. Δε ξέρω ο καθένας πως το διαχειριζόταν το αν ήταν ή όχι καλά τα νούμερα. Προσωπικά το διαχειριζόμουν πολύ ήπια γιατί έλεγα ότι θα κάνω αυτό που πρέπει. Αν δεν αποδίδει η δουλειά σου θα πρέπει να έρθει κάποιος να κάνει την ανάλυση να δει τι φταίει. Ανάλυση δεν έκανα, στην ανάλυση είναι το ψυχοφθόρο».

Όλα όσα είχε πει αμέσως μετά το κόψιμο της εκπομπής του

Στην κάμερα του Όλα Γκουντ παραχώρησαν δηλώσεις η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς λίγη ώρα μετά την αυλαία της εκπομπής Breakfast@Star, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Κυριακή 10/7. Μεταξύ άλλων, οι δυο παρουσιαστές έκαναν τον δικό τους απολογισμό για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και τους πιθανούς λόγους που το STAR αποφάσισε να μη συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου.

Ειδικότερα, η Ελίνα Παπίλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αδικήθηκαμε γιατί ένα κανάλι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να συνεχίζει και τι όχι. Δηλαδή δεν είναι αποφάσεις που παίρνονται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Περίμενα ότι το τέλος θα ήταν συγκινητικό, δεν το είχα ξαναζήσει ποτέ όπως και την έναρξη δεν είχα ξαναζήσει ποτέ. Έχω πάρα πολύ ωραίες στιγμές να θυμάμαι πραγματικά»

«Είχαμε την ελπίδα να συνεχίσουμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Μέχρι τελευταία στιγμή λέγαμε μπας αλλά… όχι. Μιλήσαμε με το κανάλι, επιβεβαιωθήκαμε, οι φήμες βγήκαν αληθινές και πορευόμαστε με αυτό. Δεν μπορείς να αλλάξεις εσύ αυτό που θέλει το κανάλι. Νομίζω πως για ότι τελειώνει, έχεις μια στεναχώρια και μια θλίψη που είναι φυσιολογικό».

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι γεμάτο εμπειρία, περιπέτεια για μένα. Πολύ πήγαινε – έλα με πολλά χιλιόμετρα αλλά το ζήσαμε έντονα. Κρίμα που σταματάει αλλά κάτι άλλο μπορεί να έρθει» συμπλήρωσε η Γιώργος Καρτελιάς με τη σειρά του μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη.

Τέλος, η Ελίνα Παπίλα ομολόγησε ακόμα πως «για να αποφάσισαν να σταματήσει η εκπομπή πάει να πει ότι δεν τους ταίριαξε σε πράγματα τα οποία ενδεχομένως ήθελαν. Εγώ πιστεύω ότι τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά, τα νούμερα επίσης ήταν πάρα πολύ καλά γιατί θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι ήταν μια ψυχαγωγική εκπομπή με δυο άγνωστα πρόσωπα – που δεν είχαν ξανακάνει ποτέ τηλεόραση, χωρίς καμία εμπειρία – και ήταν αξιοπρεπέστατα σε μια επικαιρότητα που ήταν πάρα πολύ δύσκολη σε παγκόσμιο επίπεδο».