«Άλλη ερώτηση...» - Έντονη η ενόχληση του Γιώργου Χρανιώτη μπροστά στις κάμερες

Τι ήταν αυτό που τον "προκάλεσε"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Άλλη ερώτηση...» - Έντονη η ενόχληση του Γιώργου Χρανιώτη μπροστά στις κάμερες

Το πρωί της Πέμπτης 24/11 στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Χρανιώτης για ένα περιστατικό που είχε βιώσει με σύντροφό του στο παρελθόν (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για τον έρωτα) ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του σε μια ερώτηση που σχετίζονταν με το Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη

«Μου έχει συμβεί να είναι ο άλλος αδιάκριτος, νομίζω εγώ δεν το έχω κάνει και είχα νευριάσει πάρα πολύ. Πήρε το κινητό μου χωρίς να το ξέρω και ψαχούλευε. Ναι σύντροφος. Ευτυχώς δεν έχω πολύ καλή σχέση με το κινητό».

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός όταν τον ρώτησαν εάν θα βρίσκεται στο Survivor, αυτός θυμωμένος είπε: «Μόλις σας είπα... Σας απάντησα προηγουμένως. Παρακαλώ! Άλλη ερώτηση».

Η χειρότερη κριτική που έχει λάβει

Για τη χειρότερη κριτική που έχει δεχτεί απάντησε ο Γιώργος Χρανιώτης στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ήταν μια σιωπηλή κριτική.

«Θυμάμαι σε μια παράσταση, πριν από 5-6 χρόνια που με είχε κοιτάξει, πέρασε από δίπλα μου, με κοίταξε στα μάτια και σηκώθηκε κι έφυγε. Ήταν λίγο αμήχανο, δεν είπε τίποτα.

Απλώς με κοίταξε, σαν να μου λέει “ξέρω ποιος είσαι, ξέρεις κι εσύ ποιος είμαι, δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί μάλλον άμα ξεκινήσω να μιλάω, δεν θα είναι πολύ ωραία τα πράγματα”», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.