«Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, γιατί..» - Κόλαφος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εναντίον την παρουσιάστριας

Όλα όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, γιατί..» - Κόλαφος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εναντίον την παρουσιάστριας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Breakfast Star το πρωί της Πέμπτης 24/11. Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος "έσφαξε" τις ψυχαγωγικές εκπομπές που υπάρχουν (δείτε εδώ το κράξιμο στο Happy Day) και αντίστοιχα τις παρουσιάστριες αυτών.

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, έκανε λόγο για τις εκπομπές που δεν θα ήθελε να συμμετέχει. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στους τηλεκριτικούς που στελεχώνουν θέσεις σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή»

«Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη».

«Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά» συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ (δείτε εδώ ποιος άλλος δεν θα συνεργαζόταν μαζί της) . Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά».