Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Έπεσα από τη σκηνή, έκανα ράμματα» - Ατύχημα για ηθοποιό από τον Έρωτα φυγά

Πως το αντιμετώπισε εκείνη την ώρα

«Έπεσα από τη σκηνή, έκανα ράμματα» - Ατύχημα για ηθοποιό από τον Έρωτα φυγά
News 24.11.2022 13:32
Από Ελένη Μήτση

Κάθε χώρος έχει τα προβλήματα του και σίγουρα όταν δεν υπάρχει προσοχή τότε δε θέλει πολύ να συμβεί το κακό. Σε επαγγέλματα, που εκτίθεσαι δημόσια όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όπως για παράδειγμα στο θέατρο.

Μέσα από το Happy day του Alpha λοιπόν, προβλήθηκε την Πέμπτη 24/11 το απόσπασμα με μια γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό, που βλέπουμε στον Έρωτα φυγά του Open, να εξομολογείται εργατικό ατύχημα που είχε.

Φυσικά όλα συνέβησαν από δική της απροσεξία, όπως εξήγησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου όταν έπεσε σε ένα μπουκάλι κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σήμερα προφανώς και εξομολογείται το περιστατικό με χιούμορ, αφού το ξεπέρασε, έχει κάνει πολλές πετυχημένες δουλειές και συνεχίζει να απασχολεί ευχάριστα στον χώρο. Αυτό όμως που την έχει στιγματίσει είναι κάτι άλλο, που ξεπερνάει ακόμα και τα σωματικά τραύματα, που περιέγραψε δημόσια.

Το ατύχημα της Ντάνη Γιαννακοπούλου πάνω στη σκηνή

«Στο θέατρο Αθηνών πριν από δύο χρόνια σε σκηνοθεσία του Μαρκουλάκη είχα χτυπήσει πάνω στη σκηνή το κεφάλι μου, είχα πέσει πάνω σε ένα μπουκάλι και έκανα ράμματα. Δεν ήταν ευχάριστο. Ήμασταν στα τελευταία 5 λεπτά της παράστασης, ολοκληρώθηκε η παράσταση και μετά πήγα στο νοσοκομείο. Όλα καλά, ήταν σοκαριστικό», είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας για την Ντάνη Γιαννακοπούλου - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ορέστη

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση»

Share