Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στόλισε και το σπίτι της είναι γεμάτο με πολύχρωμα λαμπιόνια - Σαν να βγήκε από ταινία

Πως το έκανε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / penelopeanastasopoulou)
(instagram / penelopeanastasopoulou)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να είναι busy αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τους ανθρώπους και το σπίτι της, φυσικά. Η ηθοποιός είναι λάτρης της διακόσμησης και έχει ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα διακοσμημένο σπίτι.

Το στολισμένο Χριστουγεννιάτικα σπίτι της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός στόλισε για τα Χριστούγεννα και μπήκε μαζί με την οικογένεια της σε εορταστικό mood. Είναι γνωστό πως έχει πολύ γούστο τόσο από τις στυλιστικές της εμφανίσεις, όσο και από τον τρόπο που έχει διακοσμήσει το σπίτι της (δείτε εδώ πόσο μεγάλη και γεμάτη είναι η ντουλάπα της).

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και οι στυλιστικές τις εμφανίσεις
(instagram / penelopeanastasopoulou)

Μάλλον το αγαπημένο της χρώμα είναι το μώβ αν σκεφτείς πως στο σπίτι της επικρατούν αυτές οι αποχρώσεις, όπως μωβ, γκρί, λευκό και μαύρο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το γεμάτο rock πινελιές σαλόνι της. Με παρόμοιο στυλ επιμελήθηκε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, στο οποίο έχει βάλει πολύχρωμες μπάλες σε χρυσούς, ασημένιους και φούξια τόνους.

Στην κορυφή του δέντρου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επέλεξε να βάλει ένα φούξια- μωβ αστέρι και το αποτέλεσμα σίγουρα εντυπωσιάζει. Την διαφορά βέβαια κάνουν τα ιδιαίτερα στολίδια, που μοιάζουν με μικρά ζαχαρωτά και προσδίδουν μια girly διάθεση στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Με ποιους στόλισε

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν γινόταν να μην στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τις δύο κόρες της και όπως κάθε χρόνο το απόλαυσαν . Πέρυσι, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι της, δείχνοντας τον Φώτη με τα κορίτσια να στολίζουν, γεμάτοι χαρά, το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκείνος είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αφού τον είδαμε να παίρνει αγκαλιά τις κόρες του και να τοποθετούν μαζί το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η οικογένεια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου
(instagram / penelopeanastasopoulou)