Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει με...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τον Πάτερ Αντώνιο

Όλα όσα είπε για την ΜΚΟ

«Τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει με...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τον Πάτερ Αντώνιο
News 24.11.2022 14:22
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο Θανάσης Aλευράς μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (24/11) για την έναρξη της νέας μουσικής του παράστασης, παρόλο που πριν λίγο καιρό είχε πει ότι θα εγκαταλείψει το θέατρο (δείτε εδώ τον λόγο) και όχι μόνο.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες μέσα από το κίνημα του #metoo, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου.

Οι δηλώσεις του Θανάση Αλευρά για τον Πάτερ Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Θανάσης Αλευράς όταν μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου της εξομολογήθηκε πως όλο αυτό με το #metoo έγινε για καλό και πως έπρεπε να γίνει για να αποθαρύνονται τέτοιες συμπεριφορές. Επιπλέον, σχολίασε την κατάσταση με την Κιβωτό του Κόσμου και τον Πάτερ Αντώνιο, κάτι που τον σόκαρε αρκετά, διότι στο παρελθόν είχε βοηθήσει πάρα πολυ την ΜΚΟ.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε: «όλο αυτό που έγινε με το metoo ήταν μόνο για καλό Δεν ξέρω αν το θέατρο καθάρισε γιατί πάντα οι άνθρωποι θα έχουν τα ελατώματα τους αλλά ξέρω ότι αποθαρύνονται τέτοιες συμπεριφορές και βάζεις τον άλλον να σκεφτεί πάρα πολύ αν η τάση του είναι να είναι αυταρχικός ή εκβιαστικός. Μας έχει βάλει δηλαδή όλους τώρα λίγο να προσέχουμε».

«Βέβαια και την έχω στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα από μια είδηση ή μια ψεύτικη είδηση, επειδή είμαστε πολύ θυμωμένοι οι άνθρωποι, είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες ο ένας του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά και να μάθουμε την αλήθεια».

«Το πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει με τα παιδιά. Δεν… Είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα δεν ξέρω τι να πω» συμπλήρωσε ο Θανάσης Αλευράς στην εκπομπή του Alpha.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν πέθανε ήμουν σε περιοδεία» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά

«Δεν θεωρώ γενναία πράξη ότι παρουσίασα το Gay Pride» - Απασφάλισε ο Θανάσης Αλευράς

Share