«Μου λέγανε ότι δε θα κάνω καριέρα» - Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ''στεγνά'' πρώην συνεργάτη της

Μετά τα σχόλια της για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου λέγανε ότι δε θα κάνω καριέρα» - Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ''στεγνά'' πρώην συνεργάτη της

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπορεί να είναι στο πάνελ της εκπομπής Ελένη του Mega, τις τελευταίες ημέρες ωστόσο ακούμε το όνομά του από όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές σχετικά με το αν έχει χαλάσει η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ανάμεσα λοιπόν στις εκπομπές αυτές ήταν και το Super Κατερίνα του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου να ανοίγει τα χαρτιά της και να αναλύει το πως βλέπει εκείνη τη στάση του Δημήτρη αυτές τις μέρες αλλά και παλιότερα μέσα από τη συνεργασία τους στον όμορφο κόσμο.

Η Κατερίνα μίλησε ακόμα και για τη δική της πορεία και εξέλιξη στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης κατέθετε την πρώτη του μήνυση. Εν συνεχεία λοιπόν, δε δίστασε να παραδεχτεί πως πολλοί ήταν εκείνοι που την αμφισβήτησαν, όμως η σημερινή της θέση στην εκπομπή σε σχέση με άλλα ονόματα θεωρεί, πως είναι η απόδειξη της δουλειάς της.

Τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν η Κατερίνα Καινούργιου στην αρχή της καριέρας της

«Μου λέγανε τότε στο Mega, ότι δεν θα κάνω καριέρα, ένας από αυτούς είναι ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος είναι τώρα στην Barking Well. Εγώ τα λέω, δεν έχω θέμα. Ήμασταν τότε η πεντάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Αραμπατζή, ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού και εγώ. Ξέρετε τι λέγανε; Όλοι θα κάνουν καριέρα εκτός από την Καινούργιου. Δεν άρεσα στον Μπούτο και μετά από χρόνια, όταν τελείωσε (το πρωινό) μου είπε δεν θα κάνεις τίποτα εσύ.

Εγώ λοιπόν που λες, είμαι πολύ ατάλαντη, το ταλέντο και την ευστροφία του Δημήτρη μπορεί να μην τα έχω, αλλά ίσως να δούλεψα πάρα πολύ και ίσως είχα και καλύτερη συμπεριφορά σε κάποιους συναδέλφους», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.