«Όπου κι αν πάει τσακώνεται! Δημιουργεί κόντρες και εντάσεις...» - Ασύλληπτα "καρφιά" από την Καινούργιου στον Ουγγαρέζο

«Εμένα με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όπου κι αν πάει τσακώνεται! Δημιουργεί κόντρες και εντάσεις...» - Ασύλληπτα

Μεγάλη έκταση έχει πάρει η φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με την εκπομπή Ελένη, στο MEGA. Όπως όλοι - πλέον - έχουν παρατηρήσει, ο χρόνος του δημοσιογράφου στο πλατό έχει μειωθεί πάρα πολύ, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε μόνο την στήλη του η οποία είχε ελάχιστο χρόνο στον αέρα.

Το γεγονός έχουν σχολιάσει λοιπόν, πολλές εκπομπές αλλά και το twitter (δείτε εδώ), ρίχνοντας "καρφιά" στην παρουσιάστρια, η οποία πριν μερικές ώρες θέλοντας έμμεσα να απαντήσει στα όσα έχουν ακουστεί, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

Μέχρι και η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς. Ανάμεσα τους και η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία σχολίασε πως η εν λόγω φωτογραφία δεν την πείθει.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου και το "άδειασμα" στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της, συζητώντας το γεγονός θέλησε, να ρίξει έμμεσα το περισσότερο βάρος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς τον γνωρίζει καλύτερα μιας και στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί.

«Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί…Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών», είπε και σίγουρα το σχόλιο της θα συζητηθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού η συζήτηση τους ολοκληρώθηκε, σηκώθηκε από τη θέση της για να διαφημίσει προϊόν, εκείνη την στιγμή λοιπόν μιλώντας για την αυριανή γιορτή της, είπε με χιούμορ:

«Αύριο ξέρετε ποιον θέλω στη γιορτή μου; Τον Ουγγαρέζο για να τα βρούμε στο πλατό. Φέρτε μου τον Ουγγαρέζο αύριο εδώ για να ευχηθεί χρόνια πολλά και να με ξεμπλοκάρει από παντού και να αποθεωθεί από τον Ανδρέα».