«Ο κόσμος έχει καταλάβει...» - Το άδειασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για την κοινή φωτογραφία Μενεγάκη & Ουγγαρέζου

Μετά τα όσα λέγονται για τη μεταξύ τους κόντρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο κόσμος έχει καταλάβει...» - Το άδειασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για την κοινή φωτογραφία Μενεγάκη & Ουγγαρέζου

Μια νέα τηλεοπτική κόντρα φαίνεται, πως έχει ανοίξει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στον συνεργάτη της εκπομπής της Ελένη στο Mega, Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τα λεπτά που μιλούν μεταξύ τους στον αέρα να μειώνονται.

Η παρουσιάστρια φυσικά και δεν έχει κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος και μάλιστα, αφού η είδηση άρχισε να παίρνει διαστάσεις, έκανε μια κίνηση, που συζητήθηκε ιδιαιτέρως.

Η κοινή λοιπόν φωτογραφία της με τον Ουγγαρέζο στο instagram μειώνει τα ενδεχόμενα κόντρας από την άλλη όμως η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ εξέφρασε μια πολύ διαφορετική άποψη.

Η δημοσιογράφος - τηλεκριτικός στάθηκε στα σχόλια, που έσπευσε να κάνει ο κόσμος κάτω από το Post με τα περισσότερα να είναι ομολογουμένως αρνητικά, εκφράζοντας δηλαδή τη δυσπιστία τους για το αν εν τέλει υπάρχει κάποια κόντρα και προσπαθεί η Μενεγάκη να την αποκρύψει με άλλα μέσα.

Προφανώς και η αλήθεια είναι μια και μέσα από τις επόμενες εκπομπές θα δούμε πως εξελίσσεται η σχέση ανάμεσα σε Ελένη και Δημήτρη...

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Είδα τη φωτογραφία, δεν με πείθει ότι υπάρχει ένα χαρούμενο κλίμα και ένιωσα μια ανακούφιση ότι διαβάζοντας τα περί τα 350 σχόλια μετά, εκ των οποίων τα 300 ήταν αρνητικά και υπήρχε μια δυσπιστία ως προς τη χαρά που εκπέμπει η φωτογραφία. Εγώ τον κόσμο διαβάζω, δεν πείθεται. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτή η φωτογραφία δεν εκπέμπει αληθινή χαρά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.