«Τον έχω δει με τα παιδιά! Δεν...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τον πάτερ Αντώνιο

«Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τον έχω δει με τα παιδιά! Δεν...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τον πάτερ Αντώνιο

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 24/11 ο Θανάσης Αλευράς με αφορμή την έναρξη της νέας μουσικής του παράστασης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα metoo αλλά και στο κύμα καταγγελιών που έχει ξεκινήσει για την Κιβωτό του Κόσμου (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) με πρωταγωνιστή τον πάτερ Αντώνιο, για τον οποίο έχουν ακουστεί φρικιαστικά πράγματα, ωστόσο ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος και αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα ισχυρίζονται για εκείνον (διαβάστε εδώ τα πρώτα του λόγια τα οποία και μετέφερε ένα πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον)

Οι δηλώσεις του Θανάση Αλευρά για την Κιβωτό του Κόσμου

«Όλο αυτό που έγινε με το metoo ήταν μόνο για καλό Δεν ξέρω αν το θέατρο καθάρισε γιατί πάντα οι άνθρωποι θα έχουν τα ελατώματα τους αλλά ξέρω ότι αποθαρύνονται τέτοιες συμπεριφορές και βάζεις τον άλλον να σκεφτεί πάρα πολύ αν η τάση του είναι να είναι αυταρχικός ή εκβιαστικός. Μας έχει βάλει δηλαδή όλους τώρα λίγο να προσέχουμε.

Βέβαια και την έχω στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα από μια είδηση ή μια ψεύτικη είδηση, επειδή είμαστε πολύ θυμωμένοι οι άνθρωποι, είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες ο ένας του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά και να μάθουμε την αλήθεια.

Το πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει με τα παιδιά. Δεν… Είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα δεν ξέρω τι να πω», κατέληξε ο Θανάσης Αλευράς.