Ατύχημα για τον Τίμο Ζαχαράτο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Έπεσε με το μηχανάκι του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ατύχημα για τον Τίμο Ζαχαράτο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) με παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα βλέπουμε τα δύο τελευταία χρόνια τον Τίμο Ζαχαράτο, ο οποίος έχει αναλάβει την στήλη της μαγειρικής και καθημερινά μοιράζεται με τους τηλεθεατές απίστευτες συνταγές και συμβουλές.

Ο ίδιος παράλληλα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του και την δουλειά του, την οποία όπως φαίνεται την αγαπά πολύ.

Ο Τίμος ωστόσο, πριν μερικές ώρες, προχώρησε στην γνωστοποίηση μιας αρκετά δυσάρεστης και ανήσυχης είδησης, καθώς όπως αποκάλυψε είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του.

Ο ίδιος συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες, τονίζοντας πως τα χτυπήματα είναι υποφερτά και αυτό γιατί φορούσε κράνος, το οποίο όλοι οι οδηγοί πρέπει να φορούν!

Η αποκάλυψη του Τίμου Ζαχαράτου για το ατύχημα που είχε χθες 23/11 με το μηχανάκι του

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τίμος Ζαχαράτος.

Η αποκάλυψη του Τίμου Ζαχαράτου για το ατύχημα που είχε χθες 23/11 με το μηχανάκι του 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός σεφ έλειπε πριν μερικές μέρες από την πρωινή εκπομπή του MEGA, μιας και... είχε κλειστεί στο ασανσέρ και δε μπορούσε να βγει, για αυτό και η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή που ανέλαβε τη στήλη της μαγειρικής για εκείνη τη μέρα (δείτε εδώ το βίντεο).