Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Πρόλαβα να του πω...» - Συγκινημένος στην κάμερα του MEGA ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του

«Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι...»

«Πρόλαβα να του πω...» - Συγκινημένος στην κάμερα του MEGA ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του
News 24.11.2022 17:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 24/11 ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου (δείτε εδώ αποκλειστικά στιγμιότυπα από την κηδεία) αλλά και για τη μητέρα του, την σπουδαία Τζένη Καρέζη.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου για τους γονείς του

«Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος. Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς τώρα κι εγώ είμαι πιο στέρεος ως άνθρωπος απ’ ό,τι ήμουν στα 23 μου.

Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο.

Πολλές φορές η ευγένεια και η σεμνότητα παρεξηγούνται και θεωρούνται βλακεία και ηλιθιότητα. Η υποκρισία και η κακία με εξαγριώνουν και δυστυχώς πάντα το βλέπω αργά. Είμαι καλοπροαίρετος. Έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου, όταν ξεκινούσα. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι μπούρδες.

Γιορτάζω με πάθος τα γενέθλιά μου. Γιατί; Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο γιατί τα… κατάφερα. Δεν έχω ιδέα εάν θα ξανά παντρευόμουν.

Δε μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα. Είμαι μια… μίξη μπαμπάδων. Με την Τζένη είμαστε φίλοι πλέον. Δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσωνας πάει Πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει καλά, οπότε νομίζω πως αυτός θα πάει προς τα εκεί», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μέχρι τελευταία στιγμή ήθελε να...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για την τελευταία επιθυμία του πατέρα του, Κώστα

Συντετριμμένος ψυχολογικά ο Κωσταντίνος Καζάκος - Μαυροφορεμένος έξω από το νοσοκομείο που πέθανε ο πατέρας του

Share