Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Στην πρώτη μας συνέντευξη δεν ήθελα καν να μιλάω» - Άλαλη η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα του Μάριου Αθανασίου

«Είσαι από τις περιπτώσεις που λες...»

«Στην πρώτη μας συνέντευξη δεν ήθελα καν να μιλάω» - Άλαλη η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα του Μάριου Αθανασίου
News 24.11.2022 18:13
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/11 ο Μάριος Αθανασίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός που συγκίνησε με την κίνησή του για την Κιβωτό του Κόσμου μίλησε για την καριέρα του, για τα παιδικά του χρόνια, για τα παιδιά του και για το ξεκίνημά του με την υποκριτική.

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου

Αρχικά, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε στον καλεσμένο της: «Είσαι από τις περιπτώσεις εκείνων που λες ‘αυτός είναι σαν να γεννήθηκε μέσα στην τηλεόραση’ γιατί μπήκες πολύ μικρός, μικροδείχνεις και πάντα, έκανες αμέσως επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είσαι πιο απελευθερωμένος, πιο χαλαρός. Τα πρώτα χρόνια νομίζω ότι δεν ήθελες πολλά πολλά με κανέναν μας στην τηλεόραση»

«Αυτό είναι αλήθεια. Στην πρώτη συνέντευξη που κάναμε μαζί δεν ήθελα καν να μιλάω. Κάποιες επιτυχίες και άλλες τόσες αποτυχίες, κάποια στιγμή σε ηρεμούν και σε αλλάζουν και σαν άνθρωπο», απάντησε με την σειρά του ο Μάριος Αθανασίου.

Όσον αφορά το θέατρο και την καριέρα του στην υποκριτική, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να έχουν επαφή οι περισσότεροι άνθρωποι με το θέατρο. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα θεατρικό εργαστήρι. Τους βοηθάει στη ζωή τους. Βοηθάει στην πιο γρήγορη και ουσιαστική αλλαγή του ανθρώπου. Το θέατρο με βοήθησε πολύ. Ο λόγος που το επέλεξα ήταν τυχαίος. Ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με την σκηνοθεσία. Από μια συγκυρία βρέθηκα σε μια σχολή υποκριτικής αντί σκηνοθεσίας και τα πρώτα χρόνια δούλευα ως σκηνοθέτης».

Σχετικά με την οικογένειά του, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να αποκτάς παιδιά σε διαφορετική ηλικία.

«Έχει θετικά και αρνητικά και το ένα και το άλλο. Όταν ήμουν στα 30 – 35 που το παιδί ήταν μικρό, εγώ είχα αντοχές να κάνω ό,τι θέλω. Στα 40 – 45 έχω το μυαλό να προσαρμοστώ στις συνθήκες αλλά δεν έχω τις αντοχές», κατέληξε ο Μάριος Αιανασίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επειδή έχει κυκλοφορήσει από το πρωί ότι...» - Ο Μάριος Αθανασίου ξεκαθαρίζει για την ανάρτησή του για την Κιβωτό του Κόσμου

«Με παρενόχλησαν στα 17 μέσα σε ένα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου

Share