«Δε νιώθω καλά» - Πανικοβλήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς! Η κίνηση του γιου του που τον άφησε άφωνο

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους διανύει ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, καθώς πριν μερικές ώρες υποδέχθηκαν το δεύτερο μέλος της οικογένειάς τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Η αποκάλυψη έγινε μάλιστα χθες 23/11 στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα με τους συνεργάτες του ηθοποιού να έχουν ετοιμάσει έναν γλυκό τρόπο με τον οποίο αποκάλυψαν το ευχάριστο γεγονός.

«Δημήτρη - Αντιγόνη να σας ζήσει η μικρούλα είναι υπέροχη είναι μοναδική», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά να βγαίνει ζωντανά μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης. «Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι πολύ ευτυχισμένοι, κουρασμένοι φυσικά αλλά είναι υπέροχα», είπε εκείνος με τη σειρά του, ο οποίος σήμερα 24/11 βρέθηκε κανονικά στο πλατό και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις για την μικρούλα (δείτε τες εδώ).

Τι έκανε ο γιος του Δημήτρη Μακαλιά και τον τρέλανε

Μπορεί λοιπόν το ζευγάρι να έχει αφιερωθεί για λίγο στην κορούλα τους, αλλά φυσικά προτεραιότητά τους είναι και ο γιος τους, Χάρης, ο οποίος είναι 5 χρονών και μάλιστα έκανε κάτι που άφησε άφωνο τον Δημήτρη Μακαλιά!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Χάρης άνοιξε τη συνδρομητική τηλεόραση, βρήκε μια ταινία προς ενοικίαση που του άρεσε και πλήρωσε κανονικά πατώντας τον κωδικό.

«Ο γιος μου άνοιξε μόνος του τη συνδρομητική τηλεόραση, βρήκε μια ταινία που ήταν για ενοικίαση που ήθελε, πάτησε τον κωδικό (!) και πλήρωσε… Δε νιώθω καλά. Είναι πέντε χρονών. Σε λίγο θα μου ζητήσει την πιστωτική;» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τι έκανε ο γιος του Δημήτρη Μακαλιά και τον τρέλανε