Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Ήταν από λάθος γιατρού! Κάποιος ηλίθιος...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Φίλιππου Σοφιανού για την απώλεια του πατέρα του

«Σε αυτήν την ηλικία είναι τρομακτικό να...»

«Ήταν από λάθος γιατρού! Κάποιος ηλίθιος...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Φίλιππου Σοφιανού για την απώλεια του πατέρα του
News 24.11.2022 22:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Εμείς του OPEN και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/11 ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση καθώς αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του πατέρα του όταν ο ίδιος ήταν μόλις επτά ετών αλλά και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί ποτέ για τον ίδιο. Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος αποκάλυψε και τις σχέσεις που έχει με τον γιο του.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού

«Έχασα τον μπαμπά πολύ μικρός. Δεν είχε λόγο, δεν μπορούσε να έχει γνώμη. Ήμουν 7. Η μητέρα μου ήταν πολύ γλυκιά και διακριτική. Οι φτερούγες της ήταν πάντα ανοιχτές. Σε οποιοδήποτε ατόπημα κι αν έκανα, μπορούσα να επιστρέφω εκεί και να έχω την αγάπη της. Σε αυτήν την ηλικία είναι τρομακτικό να χάνεις τον πατέρα σου. Ήταν από λάθος γιατρού. Κάποιος ηλίθιος γιατρός έκανε ένα καραμπινάτο ιατρικό λάθος και τον έστειλε κανονικά», ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Αναφορικά με το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν γράψει για εκείνον, ο Φίλιππος Σοφιανός είπε: «Κάτι που είχε φτάσει στα δικαστήρια. Ήταν τότε που το είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια ότι η Βαγενά χώρισε με τον Κηλαηδόνη, πήρε τις βαλίτσες και τα παιδιά της και πήγε στο σπίτι του Σοφιανού».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμουν golden boy...» - Ο Φίλιππος Σοφιανός πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

«Είναι συστημικός και δικάζεται από το σύστημα!» - Οι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού για τον Λιγνάδη

Share