Συγκλονίζει ο Φίλιππος Σοφιανός για το γιο του: «Δεν μου επιτρέπει να είμαι κοντά του»

«Η επικοινωνία μας περιορίζεται στο viber»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Φίλιππος Σοφιανός για το γιο του: «Δεν μου επιτρέπει να είμαι κοντά του»

Ο Φίλιππος Σοφιανός βρέθηκε την Τετάρτη 30/3 στο Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον και έκανε μια τρυφερή και ταυτόχρονα συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο με την πρώην γυναίκα του, τον οποίο δυστυχώς δε βλέπει και μεγαλώνει εξ αποστάσεως.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους (ελπίζουμε όχι για τις επίμαχες δηλώσεις του περί γυναικών) αλλά έχουν κρατήσει πολιτισμένες σχέσεις για το παιδί. Λόγω μεγάλης απόστασης, μιας και η γυναίκα με το παιδί ζουν στην Κύπρο έχουν βρει μια εναλλακτική μέθοδο επικοινωνίας και αυτή είναι το viber. Η αγάπη για τον γιο του είναι κάτι, που ξεπερνάει τις αποστάσεις και έτσι λοιπόν τον βλέπει μέσω βιντεοκλήσεων.

Oι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού για την επικοινωνία με τον γιο του

«Έχω αποκτήσει ένα εξαιρετικό πλάσμα από τον προηγούμενο μου γάμο, το οποίο μεγαλώνει μέσω viber πια. Δηλαδή δεν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε κοντά και η επικοινωνία μας περιορίζεται στο viber. Ευτυχώς η μαμά του είναι πολύ σπουδαία μαμά, πολύ παρούσα μαζί του και παλεύει να αναπληρώνει τη δική μου απουσία».

«Δυστυχώς η φύση της δουλειάς εδώ δεν μου επιτρέπει να είμαι κοντά του. Δεν μπορείς να πας στην Κύπρο για δυο μέρες και να έρθεις. Μου λείπει πάρα πολύ και σήμερα είναι δέκα χρονών» εξομολογήθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Η μεγάλη απώλεια που του κόστισε - «Έκανα τα πάντα για να...»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 7/2 ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια απώλεια που τον σημάδεψε.

«Όλο και κάτι ξέρουμε και γνωρίζουμε. Δεν ξέρουμε το εύρος. Το μέγεθος ήταν σοκαρίστηκα. Κάποιος τσιλιμπουρδίζει, το ξέρουμε. Και τι έγινε; Αλλά όταν πράξεις ακουμπάνε τον ποινικό κώδικα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ένα πολύ μεγάλο «μπράβο» στους ανθρώπους που έσπασαν αυτή την «ομερτά». Η διαδικασία της καταγγελίας είναι επίπονη, μερικές φορές φτάνει στα όρια του ευτελισμού και κινδυνεύεις εύλογα να στοχοποιηθείς. Ακούστηκαν φωνές και είναι χυδαία πράγματα το «τι ήθελε εκεί το κορίτσι εκείνο;

Αρχίζει μια πονηροβλαχιά μυστήρια και σεξιστική που λερώνει την όλη ιστορία. Δεν βίωσα περιστατικό που να με φέρει σε άσχημη θέση. Δεν έχει συμβεί να αποχωρήσω από παράσταση ή από τηλεοπτική παραγωγή λόγω εντόνων προβλημάτων. Έχω αρνηθεί συμμετοχή σε παραστάσεις και τηλεοπτικές παράγωγες που δεν τηρούνται τα τηλεοπτικά standards. Όπως δεν πληρώνονται οι πρόβες. Είμαι απόλυτα αντίθετος στο γεγονός ότι παίκτες ριάλιτι να κάνουν συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές. Καλλιεργείται έτσι μια εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να πάει να παίξει θέατρο. Δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει. Η παρεξήγηση με την τηλεόραση να τελειώνει. Όποιος παίζει τηλεόραση δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι είναι και ηθοποιός.

Ένα παιδί επτά χρόνων που χάνει τον πατερά του, χάνει τη μεγάλη αγκαλιά, το αντρικό πρότυπο μέσα στο σπίτι. Έχω ακόμα την εικόνα του και τη μυρωδιά του. Είναι λίγο δύσκολη διαδικασία. Το αν έγινα κάλος πατέρας, θα το πουν τα παιδιά μου. Έκανα τα πάντα για να γινώ καλός πατέρας», αποκάλυψε ο ηθοποιός που μίλησε πρόσφατα και για το κίνημα metoo.