Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Έχω...» - Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τον μεγάλο του φόβο

«Ένας ψυχαναγκασμός που έχω στο σπίτι είναι πως θέλω να...»

«Έχω...» - Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τον μεγάλο του φόβο
News 24.11.2022 22:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Αθανασίου, με αφορμή την παράσταση που παίζει στο θέατρο.

Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τον μεγάλο του φόβο

Ο γνωστός ηθοποιός που συγκίνησε με την κίνησή του για την Κιβωτό του Κόσμου αποκάλυψε μεταξύ άλλων έναν μεγάλο φόβο που έχει και αυτός είναι οι... ακρίδες, ενώ μίλησε και τους ψυχαναγκασμούς που έχει, τονίζοντας μάλιστα πως στο σπίτι θέλει να υπάρχει ακαταστασία.

«Φοβάμαι τις ακρίδες, έχω ακριδοφοβία. Τα τελευταία χρόνια νομίζω πως η μεγαλύτερη μου δύναμη είναι η υπομονή ενώ η μεγαλύτερή μου αδυναμία τα γλυκά. Ένας ψυχαναγκασμός που έχω στο σπίτι είναι πως θέλω να υπάρχει ακαταστασία. Η τάξη με ταράζει και δεν την μπορώ. Δεν μου αρέσει η τακτοποίηση, ειδικά στον προσωπικό μου χώρο δεν την θέλω. Δυστυχώς μένω με άλλους ανθρώπους και για αυτο με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί όλοι θέλουν να υπάρχει τάξη παντού.

Επειδή είμαι προληπτικός, όταν έχω πρεμιέρα ή κάτι σημαντικό ή οτιδήποτε, πρέπει να κάνω συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Δηλαδή ακολουθεί μια γραμμή και μια ιεροτελεστία. Το τι θα κάνω, πότε θα κάνω μπάνιο, πώς θα ντυθώ, πώς θα έρθω στο θέατρο, τι θα κάνω, πότε θα πιω καφέ, είναι όλα συγκεκριμένα.

Αυτός είναι και ο ψυχαναγκασμός, ο οποίος ξεκινάει από τις προλήψεις μου αλλά είναι ψυχαναγκαστικό. Και άλλα πολλά ψυχαναγκαστικά, έχω διάφορα πράγματα, όλα προσπαθώ γενικά να τα κάνω με πρόγραμμα. Αν δεν έχω τέτοιο πρόγραμμα και δεν κάνω ψυχαναγκασμούς, δεν πρόκειται να το βγάλω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επειδή έχει κυκλοφορήσει από το πρωί ότι...» - Ο Μάριος Αθανασίου ξεκαθαρίζει για την ανάρτησή του για την Κιβωτό του Κόσμου

«Με παρενόχλησαν στα 17 μέσα σε ένα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου

Share