«Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια» - Θύμα απάτης η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / tzortzelakosiava
Instagram / tzortzelakosiava

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που έχει μείνει κυριολεκτικά μισή (δείτε εδώ την δίαιτά της) λοιπόν το βράδυ της Πέμπτης 24/11 αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης καθώς επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά της για την προώθηση σκευάσματος αδυνατίσματος.

Θύμα απάτης η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Σύμφωνα με τη διαφήμιση - απάτη που κυκλοφορεί, φαίνεται όχι μόνο να έχει δοκιμάσει αλλά και να συστήνει το συγκεκριμένο προϊόν, υποσχόμενη μάλιστα και άμεσα αποτελέσματα

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα απόσπασμα της “υποτιθέμενης” συνέντευξης που έδωσε αναφερόμενη στο συγκεκριμένο προϊόν, επισημαίνοντας την απάτη των επιτήδειων.

«Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Αυτό που συμβαίνει είναι απάτη εις βάρος μου αλλά και όλου του κόσμου. Αφενός προσβάλει την προσωπικότητά μου, αφετέρου το κοινό πέφτει θύμα εκμετάλλευσης κάθε επιτηδείου. Είμαι υποχρεωμένη να κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου και για να προστατέψω τη δημόσια εικόνα μου αλλά και για να μην επιτρέψω να πιστέψει σ’ αυτήν την απάτη ο ανυποψίαστος κόσμος», έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Θύμα απάτης η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες η Τζωρτζέλα ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα, η οποία ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας προγράμματος σε δημοσιογραφικό όμιλο και δική της όμως τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον δημοσιογραφικό όμιλο 21 ADMEDIA και θα αναλάβει τον ρόλο της διευθύντριας προγράμματος του FORMedia TV.

Το FORMedia TV, το οποίο βρίσκεται πλέον στον αέρα, είναι κανάλι της Θεσσαλίας το οποίο και εκπέμπει σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Χαλκιδική και Σποράδες, ενώ είναι διαθέσιμο και σε όλα τα συνδρομητικά κανάλια για όλη την Ελλάδα.