«Η Τζούλια για εμένα...» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για την Νόβα μετά την επίθεση με μαχαίρι

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η Τζούλια για εμένα...» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για την Νόβα μετά την επίθεση με μαχαίρι

Νέες δηλώσεις σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στην Βαρυμπόμπη (δείτε εδώ συγκλονιστικό βίντεο) έκανε ο Γιάννης Μάρκου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA την Παρασκευή 25/11.

Ο επιχειρηματίας είναι γεγονός, πως για την ώρα δεν έχει μιλήσει αναλυτικά για το συμβάν σε καμία εκπομπή και σίγουρα οι πρώτες δηλώσεις του μετά την απόπειρα δολοφονίας σοκάρουν.

Αφού είναι καλά στην υγεία του εξήγησε, πως όσο βρέθηκε εκείνος σε δύσκολη θέση, αντίστοιχα μεγάλο κακό έχει προκαλέσει ο δράστης στον εαυτό του, αφού θα φυλακιστεί και θα είναι στο εξής μακριά από τα παιδιά του.

Έξω από την συζήτηση δεν άφησε και το όνομα της Τζούλιας Νόβα, με την οποία είχαν σχέση στο παρελθόν. Μπορεί η γυναίκα να έχει δημιουργήσει σήμερα τη δική της οικογένεια, αλλά όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας μίλησαν μετά το περιστατικό.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου μετά την απόπειρα δολοφονίας του

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε, ήρθαμε πολύ κοντά. Εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, δεν τον έβλεπα» περιέγραψε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε: «Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν μετά είδα τα αίματα, τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

«Έτρεχε πολύ αίμα, γιατί είχε κόψει αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο νομίζω. Και ερχόμουν και λιποθυμούσα… Έχανα πολύ αίμα».

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν. Μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνωμένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική. Δε φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής, για να καταλάβω την αξία της».

«Εννοείται ότι η Τζούλια ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλίμονο, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί», είπε στο τέλος για τη Τζούλια Νόβα.