«Με είχατε πάρει τηλέφωνο και...» - Η Κορομηλά απάντησε δημόσια για το "άκυρο" που είχε ρίξει στην Μενεγάκη

Την είχαν καλέσει στην εκπομπή αλλά τελικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με είχατε πάρει τηλέφωνο και...» - Η Κορομηλά απάντησε δημόσια για το

Καλεσμένη η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το λόγο που ενώ είχε δεχθεί πρόταση να πάει καλεσμένη παλαιότερα σε εκπομπή της, τελικά δεν πήγε ποτέ, με αποτέλεσμα να βγουν πολλές φήμες (δείτε πότε ξεκίνησαν τα σχόλια περί κόντρας ανάμεσα τους).

Τι είχε συμβεί και δεν πήρε η Κορομηλά στην εκπομπή της Μενεγάκη

Με αφορμή την δήλωση της Ρούλας πως δεν επιθυμεί να δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις καθώς δεν έχει να πει κάτι, αποκάλυψε τι είχε συμβεί και τους είχε ακυρώσει.

«Με είχατε πάρει τηλέφωνο και οφείλω να λέω την αλήθεια πριν από 2-3 χρόνια και με είχατε προσκαλέσει αλλά εκείνη την περίοδο κάτι είχε συμβεί…και λέω παιδιά αφήστε μου λίγο χρόνο και θα έρθω, εεεε κάτι συνέβη δεν ήρθα» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

H αλήθεια για την κόντρα τους

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Με την Ελένη Μενεγάκη να λέει «Άκουσα που είπαν κάνα δυο φορές “αυτές γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ;”, και ομολογώ ότι κι εγώ σκέφτηκα ότι εγώ ποτέ δεν έχω μαλώσει με τη Ρούλα, δεν έχουμε πέσει πάνω σε μία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Δεν έχουμε πέσει η μία με την άλλη σε μία εκπομπή», με τη Ρούλα Κορομηλά να συνεχίζει «Νομίζω ότι ήταν οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν είχα καθόλου χρόνο κι εσύ έκανες αυτό που έκανες και δεν ένιωσε καμιά μας την ανάγκη…».

«Έχεις αυλή; Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι δίπλα μας. Θα το συνάντησες κι εσύ αυτό. Κάποια στιγμή βλέποντας κάποια δημοσιεύματα, και έλεγα πώς γίνεται να βγαίνει αυτό στον Τύπο, τελικά ανακάλυψα ότι κάποιοι από τους 5 έκαναν τις διαρροές. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε υποπτευθεί. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί. Κόβωντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου», κατέληξε η Ρούλα Κορομηλά.