«Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλείας να φανεί...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ρούλας Κορομηλά για τους χωρισμούς της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλείας να φανεί...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ρούλας Κορομηλά για τους χωρισμούς της

Η Ρούλα Κορομηλά, το απόγευμα της Παρασκευής 25/11, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη. Η συζήτησή τους ήταν αρκετά έντονη, καθώς η ίδια έφτασε στο σημείο να κλαίει στον "αέρα", ήταν, όμως, και άκρως αποκαλυπτική.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε "ανοιχτά" για τις σχέσεις της και εξήγησε αν ποτέ ερωτεύτηκε βαθιά και πραγματικά, αλλά και ποια ήταν η κύρια αιτία των χωρισμών της.

Η αποκάλυψη της Ρούλας Κορομηλά για τους χωρισμούς της

Την ώρα που άκουσε την ατάκα «ερωτεύτηκε πολύ», η ίδια, δηλαδή, απάντησε: «ε, όχι και πολύ», με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να την ρωτήσει: «Δεν ερωτεύτηκες πολύ;».

Έτσι, δήλωσε: «Ίσα ίσα είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα για έναν άντρα. Κι έχω ερωτευτεί και με έχουν απορρίψει κι έχω πέσει και στα πατώματα. Ναι ερωτεύτηκα. Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα πολύ σοβαρή, ήμουν και πολύ δοτικό άτομο. Εγώ τον άντρα τον προσέχω πολύ, δεν θέλω να τσακώνομαι καθόλου. Στο σπίτι μετά τη δουλειά ήμουν μεταλλαγμένη. Δεν ήμουν ο εαυτό μου κι αυτό ίσως ενίσχυσε και τη διάλυση των σχέσεων μου».

Και συμπλήρωσε: «Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλείας να φανεί στο σπίτι, χώριζα», αποκάλυψε. «Θα μπορούσα σε κάποιες περιπτώσεις να είχα «πολεμήσει» περισσότερο. Στις σχέσεις μου έδωσα τον πραγματικό μου εαυτό και τον έδωσα γενναιόδωρα. Έδωσα όμως στη δουλεία πολύ περισσότερο βάρος».