Ατύχημα για τον Κώστα Κρομμύδα - Η φωτογραφία με τους επιδέσμους στο πρόσωπο μέσα από το νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κώστας Κρομμύδας
Instagram / Κώστας Κρομμύδας

Ο Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος τοποθετήθηκε για το ζήτημα της Κιβωτού του Κόσμου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από την πρώτη στιγμή, πρόσφατα βρέθηκε στη Νάουσα για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο το ταξίδι του αυτό δεν είχε καλή κατάληξη.

Την Παρασκευή 25/11, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως είχε ένα ατύχημα, που ούτε και ο ίδιος κατάλαβε πως ακριβώς συνέβη και, μάλιστα, έδειξε σε όλους την εικόνα του με τους επιδέσμους στο πρόσωπό του, αφού τον φρόντισαν οι γιατροί του νοσοκομείου εκεί. Τόνισε, βέβαια, πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο και πως ευτυχώς την γλίτωσε χωρίς πολλά πολλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ, προσπαθώντας να καθησυχάσει και το κοινό του, αλλά και την οικογένειά του (δείτε εδώ ποια είναι η γυναίκα του και τι συγγένεια έχει με τον Ματέο Παντζόπουλο). Έτσι, εξήγησε με ηρεμία τι συνέβη και πως έφτασε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Το ατύχημα του Κώστα Κρομμύδα σε επαγγελματικό του ταξίδι στη Νάουσα

«Θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός καβγά… αλλά όχι. Προτίμησα να τα βάλω με την άσφαλτο στο πιο αστείο πέσιμο όλων των εποχών. Όλα καλά με δύο ράμματα! Σε λίγο θα βρίσκομαι κανονικά στην εκδήλωση μας στη Νάουσα! Ευχαριστώ την γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου Νάουσας για την άμεση και γρήγορη περίθαλψη… Επίσης ευχαριστώ την φίλη δερματολόγο Γιώτα Ρήγα, η οποία περιποιήθηκε το τραύμα τις πρώτες στιγμές. (Ηθικό δίδαγμα ημέρας. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει )», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Κώστας Κρομμύδας νοσοκομείο
Instagram / Κώστας Κρομμύδας

Έπειτα, πλήθος κόσμου, διάσημοι και μη, φίλοι και γνωστοί, έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά στα σχόλια και να τον βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα.