Δύσκολες ώρες για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Τι συμβαίνει με την ψυχολογική της κατάσταση λίγο πριν την γέννα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, όσο περνάει ο καιρός, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Γι' αυτό άλλωστε προχώρησε και σε μερικές αλλαγές στο σπίτι της, οι οποίες της κόστισαν μία περιουσία (δείτε εδώ για πόσες χιλιάδες ευρώ μιλάμε).

Ωστόσο, όπως έχει εξηγήσει και η ίδια πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου της αρέσει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με το κοινό της, τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της δεν έχουν σταματήσει να την ενοχλούν και πολύ συχνά αισθάνεται αδιαθεσία, πόνους και πολλά άλλα (δείτε την εδώ στα πατώματα του σπιτιού της, από την κούραση).

Έτσι, την Παρασκευή 25/11, παρόλο που προσπάθησε να αλλάξει λίγο διάθεση, αφού στόλισε το υπερπαραγωγή χριστουγεννιάτικο δέντρο της (δείτε το εδώ), τίποτα δεν άλλαξε, και μάλιστα τόνισε στους ακόλουθούς της πως ήταν πεσμένη ψυχολογικά.

Τι συμβαίνει με την ψυχολογία της Ιωάννας Τούνη λίγο πριν γεννήσει

Δεν εξήγησε ποτέ ακριβώς εάν αυτό οφείλεται στην κύηση ή σε κάποιο άλλο γεγονός που μπορεί να την "τάραξε", ωστόσο αποφάσισε πως δεν θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια, γι' αυτό προσπάθησε να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν για να φύγει η "μαυρίλα" από μέσα της.

Ως αποτέλεσμα, έφτασε σε ένα από τα πιο αγαπημένα της μέρη, στο κομμωτήριο, όπου της περιποιήθηκαν τα μαλλιά και της έκαναν ένα άκρως εντυπωσιακό χτένισμα. Βέβαια, αυτό δεν έφτασε και έτσι κατέληξε να βάφεται, διότι, όπως δήλωσε στη συνέχεια, αυτά τα δύο στοιχεία, πάντα την κάνουν να αισθάνεται καλύτερα, όπως την έχουν "ρίξει" και ρώτησε τους φαν της αν συμβαίνει το ίδιο και με εκείνους.

Ιωάννα Τούνη διάθεση

Ιωάννα Τούνη εγκυμοσύνη