«Τα νινάκια είναι...» - Πότε θα γίνει η βάφτιση και ποια θα είναι τα ονόματα των διδύμων του Χρίστου Αντωνιάδη

Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το μαιευτήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τα νινάκια είναι...» - Πότε θα γίνει η βάφτιση και ποια θα είναι τα ονόματα των διδύμων του Χρίστου Αντωνιάδη

Μπορεί η ανησυχία για την γέννηση των παιδιών του Χρίστου Αντωνιάδη να ήταν μεγάλη λόγω της επιπλοκής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Αφροδίτης Τσώνου, ωστόσο την Τετάρτη 23/11 η ίδια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του).

Τα δίδυμα γεννήθηκαν την δεύτερη μέρα του 8ου μήνα, αφού ακολούθησαν τη μέθοδο της καισαρικής και τα δυο τους έφτασαν τα 2.600 σε βάρος το καθένα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το ζευγάρι θα επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά το Σάββατο 26/11, καθώς το εξιτήριο θα τους δοθεί στις 14:00 το μεσημέρι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη και της συντρόφου του μέσα από το μαιευτήριο

Την Παρασκευή 25/11, ωστόσο, οι γονείς μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού μας, μέσα από το μαιευτήριο: «Τα νινάκια είναι πάρα πολύ καλά, είμαστε χαρούμενοι όλοι, ζούμε το όνειρό μας», είπε αρχικά η σύντροφος του Χρίστου Αντωνιάδη, με τον ίδιο να προσθέτει: «Είναι όντως το πιο όμορφο ταξίδι, όντως είναι υπέροχες οι στιγμές και έχουμε πάθει την πλάκα μας. Είναι όλοι εκτασιασμένοι με τα παιδιά μου. Είναι υπέροχα, καταπληκτικά τα ωραιότερα όλων. Κάποια στιγμή κλείστηκα σε ένα δωμάτιο μόνος και από τη χαρά μου τραγουδούσα τον ύμνο του Ολυμπιακού».

Όσον αφορά την βάφτιση και τα ονόματα, ο ίδιος εξήγησε: «Τη βάφτιση δεν την έχουμε σκεφτεί ακόμα. Είναι ένας συνδυασμός και οικογενειοκρατίας αλλά και κάποιες υποσχέσεις που έχουμε δώσει».