«Δεν είμαι μετροσέξουαλ, αλλά θα κάνω και μανικιούρ και πεντικιούρ»

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο το τελευταίο διάστημα το όνομά του έχει βρεθεί στο στόχαστρο, εξαιτίας της σχέσης που διατηρούσε με πρωταγωνίστριας μίας εκ των πιο επιτυχημένων σειρών στο κανάλι του MEGA, τουλάχιστον των τελευταίων ετών.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την καριέρα του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον χώρο της υποκριτικής, ιδιαίτερα μετά την καραντίνα, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και την σεξουαλικότητά του.

Ποιος ηθοποιός έκανε την συγκεκριμένη δήλωση για την προσωπική του ζωή

Ο λόγος για τον Ρένο Ρώτα, ο οποίος είχε σχέση με την Κλέλια Ανδριολάτου του Maestro, ωστόσο πλέον η καρδιά του ανήκει αλλού (δείτε εδώ πού).

Ρένος Ρώτας

«Δεν έχω ελεύθερο χρόνο. Δουλεύω για να ξεχρεώσω την αδελφή μου που μου δάνεισε χρήματα για να ζήσω στην καραντίνα. Είναι μέρες που νιώθω γοητευτικός και μέρες που νιώθω άγαρμπος, ατσούμπαλος. Υπάρχουν μέρες που νιώθω Τζορτζ Κλούνεϊ και άλλες μέρες που είμαι πολύ μακριά από αυτό.

Στο σχολείο ήταν ζόρικα. Τα παιδιά έλεγαν ότι είμαι άχαρος ψηλός, έλεγαν για τα πεταχτά δόντια. Δεν είμαι μετροσέξουαλ, αλλά θα κάνω και μανικιούρ και πεντικιούρ», είπε αρχικά.

Και κατέληξε για την πρώην του: «Η Κλέλια είναι τρομερή ηθοποιός. Της έστειλα μήνυμα για τη σειρά».