Ξανά ερωτευμένος ο Ρένος Ρώτας - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ με την Αθηνά Γιακεζόγλου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξανά ερωτευμένος ο Ρένος Ρώτας - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ με την Αθηνά Γιακεζόγλου

Πριν από λίγο καιρό ο Ρένος Ρώτας είχε αποκαλύψει ότι είναι ελεύθερος ωστόσο ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι και πάλι ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Μόλις Χθες» Αθηνά Γιακεζόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε μαζί σε βραδινή τους έξοδο όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, ήταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τα τρυφερά τετ α τετ του Ρένου Ρώτα και την Αθηνάς Γιακεζόγλου

Αποκλειστική φωτογραφία Ρώτα

Ρένος Ρώτας

Ρένος Ρώτας - Τρυφερά τετ α τετ

«Μου έλεγαν ότι θα έρθει να με πλακώσει» - Το αστείο περιστατικό του ηθοποιού σε ερωτική σκηνή

Ο Ρένος Ρώτας, ο οποίος έχει σχολιάσει πολλές φορές την επικαιρότητα για το MeToo και μία από αυτές αφορούσε τον Κιμούλη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day την Τετάρτη 20/4 και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις ερωτικές σκηνές που χρειάστηκε να παίξει σε ταινίες και σειρές και διηγήθηκε μία συγκλονιστική ιστορία.

Ο ηθοποιός ανέφερε την σκηνή που γύρισε με την γυναίκα του αστέρα του μπάσκετ, Διαμαντίδη, όπου ο ίδιος ήταν τόσο φοβισμένος, μέχρι που πίστευε πως θα δεχόταν επίθεση για ότι χρειάστηκε να κάνει.

«Στο ξεκίνημά μου είχα μια ερωτική σκηνή με την Κατερίνα Χιώτη, η οποία είναι η γυναίκα του Διαμαντίδη του μπασκετμπολίστα. Εγώ τότε ήμουν ψάρακλας και μου έλεγαν ότι θα έρθει ο μπασκετμπολίστας να σε πλακώσει στο ξύλο. Λέω αυτό το επεισόδιο θα βγει στον αέρα, ο άνθρωπος θα το δει, είναι η γυναίκα του, είναι πανύψηλος, θα με γραπώσει από τον σβέρκο…», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν τον συνάντησα ποτέ».