Έχουν περάσει κιόλας τρία χρόνια από τότε που... - Προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ακούγεται παντού το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται, από τη μία πλευρά, στο γεγονός πως η εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Love Island, κόπηκε πολύ νωρίτερα, απ' ότι περίμενε, και, από την άλλη, στο ότι η παρουσία της στα social media είναι αρκετά έντονη και μερικές από τις αναρτήσεις της σχολιάζονται για πολλούς λόγους (δείτε την εδώ να μαγειρεύει topless).

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είχε σχολιάσει κατά την "αυλαία" του σόου.

Παρόλα αυτά, η ίδια προσπαθεί να μη δίνει σημασία σε όσα ακούγονται και έχει αφοσιωθεί στο να βρει τον παλιό καλό της εαυτό, όσο ετοιμάζει και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Αυτό σχετίζεται και με το ότι είναι μοντέλο και έτσι κομμάτι της δουλειάς της είναι το να διατηρεί την σιλουέτα της, να προσέχει την διατροφή της και να γυμνάζεται.

Η παλιά συνήθεια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Την Παρασκευή 25/11, έκανε γνωστό, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, πως επιστρέψει σε μία συνήθεια που της είχε λείψει και η οποία αφορά όλα τα παραπάνω. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται η ίδια καθισμένη σε ένα ειδικό κρεβάτι για πιλάτες, εξηγώντας ποιο είδος γυμναστικής συνήθιζε να απολαμβάνει, ενώ αποκάλυψε πως από τότε που έκανε για τελευταία φορά πιλάτες, έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια. Εύχεται, βέβαια, να μην υπάρξει τόσο μεγάλο κενό ξανά.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια. Πίσω στις προπονήσεις μου… Νομίζω…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου