Τηγανίζει αυγά γυμνή από την μέση και πάνω - "Αναστατώθηκε" το instagram με την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έτσι έφτιαξε το πρωινό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Iliana Papageorgiou
Instagram / Iliana Papageorgiou

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την γεμάτη καθημερινότητά της (δείτε εδώ και την πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του Love Island).

Έτσι, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να δείξει τι έφαγε και πρωινό και πώς το ετοίμασε, για αυτό και δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια στην κουζίνα του σπιτιού της να τηγανίζει αυγά.

Ωστόσο, το έκανε φορώντας μονάχα ένα τζιν παντελόνι και τίποτα στο πάνω μέρος για αυτό και πολλοί από τους ακολούθους της έσπευσαν να την «πειράξουν» στα σχόλια, λέγοντάς της να προσέχει για να μην πεταχτεί πάνω της το καυτό λάδι.

Η topless φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η topless φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Instagram / Iliana Papageorgiou

Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον

Τον μεγάλο τελικό του Love Island παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μπαίνει για τελευταία φορά στην βίλα και να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών και το ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Μάλιστα, στο φινάλε, η όμορφη παρουσιάστρια συγκινήθηκε αρκετά.

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είπε χαρακτηριστικά.

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν η Ηλιάνα θα επιστρέψει πίσω στην Αθήνα και μάλιστα αναμένεται να συζητήσει με του ιθύνοντες του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life ο ΣΚΑΪ θέλει να ξανά βγάλει στον αέρα το My Style Rocks στις αρχές του Ιανουαρίου, με τις πρώτες σκέψεις να ήταν αναλάμβανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την παρουσίαση, ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να την επαναφέρουν σε ρόλο κριτή, όπως την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island