"Έλιωσε" ολόκληρο το Instagram - Η σπάνια φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη με τον γιο του, Αχιλλέα

Υπέροχοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ορφέας Αυγουστίδης
Instagram / Ορφέας Αυγουστίδης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει "κερδίσει" μία μεγάλη μερίδα πληθυσμού, καθώς ο ρόλος του στον Σασμό, αν και έχει κάνει πολλά λάθη είναι πολύ αγαπητός και σε κάθε επεισόδιο το κοινό τον αποθεώνει (δείτε εδώ τα σχόλια την επίθεση του Βαγγέλη στον Αστέρη).

Μαζί με την μεγάλη του επιτυχία στα επαγγελματικά του, τα πράγματα φαίνεται πως πηγαίνουν το ίδιο καλά και στην προσωπική του ζωή, αφού δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την ημέρα που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την καλή του, Γεωργία Κρασσά, (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο) η οποία είναι και μητέρα του παιδιού, του μοναχογιού τους.

Οι δυο τους ζουν μία εντελώς διαφορετική ζωή, η οποία είναι γεμάτη όμορφες στιγμές.

«Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, έχει γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή και τα πράγματα φιλτράρονται μέσα από αυτό το γεγονός. Ήθελα να γίνω πατέρας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις ως πατέρας ή μητέρα, η ευθύνη να συστήσεις ένα μικρό πλάσμα στον κόσμο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε προηγούμενη συνέντευξή του.

Κάθε φορά που ο ηθοποιός δεν έχει γυρίσματα και τέτοιου είδους επαγγελματικές υποχρεώσεις, το μοναδικό του μέλημα είναι η οικογένειά του και γι' αυτό προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Η σπάνια φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη με τον γιο του, Αχιλλέα

Την Παρασκευή 25/11, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία με την μικρή του αδυναμία, τον Αχιλλέα, κατά την οποία εκείνος ήταν χωμένος στην αγκαλιά του την ώρα που προχωρούσαν και τριγυρνούσαν στους δρόμους της Αθήνας.

«Αγκαλίτσες ….», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και οι ακόλουθοί του "έλιωσαν" με αυτό το θέαμα.

Ορφέας Αυγουστίδης παιδί
Instagram / Ορφέας Αυγουστίδης