Ρούλα Κορομηλά - Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία 26 χρόνια μετά την κόντρα τους

Όλα μπορούν να συμβούν τελικά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25/11 η Ρούλα Κορομηλά, με την οποία μίλησαν αναλυτικά για όλα, κάτι που έκανε την δεύτερη να "λυγίσει" στον αέρα και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Οι δυο τους, παλαιότερα, είχαν μία μεγάλη κόντρα μεταξύ τους, η οποία φτάνει τα 26 χρόνια πριν. Η φερόμενη κόντρα των δύο παρουσιαστριών ξεκίνησε όταν η Ρούλα έφυγε από τον ΑΝΤ1 και τον “Πρωινό Καφέ” και την θέση της {έκανε λίγους μήνες η Πόπη Χατζηδημητρίου} πήρε η Ελένη Μενεγάκη η οποία έμεινε για περισσότερα από 10 χρόνια.

Τα ΜΜΕ λοιπόν έπρεπε να βρουν δύο ισχυρές προσωπικότητες που θα “χτίσουν” πάνω σε αυτές τον ανταγωνισμό που θέλει ο κόσμος. Έτσι και έγινε. Και σε αυτή την περίπτωση χύθηκε μπόλικο μελάνι και τα περιοδικά όλα έγραφαν για τις δύο παρουσιάστριες, ενώ και οι δύο άφηναν “σπόντες” στις συνεντεύξεις έτσι ώστε να τροφοδοτούνται τα ΜΜΕ με την “κόντρα” των λαμπερών αυτών κυριών.

Έτσι, λοιπόν, το γεγονός πως πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση τόσο καιρό αργότερα, ήταν κάτι σπουδαίο. Το ότι η παρουσιάστρια του MEGA στη συνέχεια δημοσίευσε και μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν ακόμη πιο συγκλονιστικό.

Φαίνεται πως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και, μάλιστα, έχουν όλη τη διάθεση να μιλήσουν για όλα αυτά ξανά και ξανά, εφόσον έχουν χάσει πολλά η μία από τη ζωή της άλλης.

Η κοινή φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη 26 χρόνια μετά την κόντρα τους

«Την περίμενα αυτή την ημέρα που εμείς οι δυο θα συναντιόμασταν τηλεοπτικά ξανά! Είχαμε τόσα κι αλλά τόσα να πούμε που δεν σταματούσαμε ούτε στα διαλείμματα! Σ' ευχαριστώ @roulakoromila», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ρούλα Κορομηλά Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ρούλα Κορομηλά