«Ευχαριστώ για το ξεφτίλισμα» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα μετά τις δηλώσεις του για την σεξουαλική του ζωή

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ευχαριστώ για το ξεφτίλισμα» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα μετά τις δηλώσεις του για την σεξουαλική του ζωή

Ο Στάθης Σχίζας, από τη στιγμή που βγήκε νικητής του Survivor 5, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και σε μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όλες οι εκπομπές και τα ΜΜΕ γενικότερα ασχολούνται με όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή και η αλήθεια είναι πως και εκείνοι "δίνουν τροφή" για συζήτηση.

Οι δυο τους πλέον μένουν μαζί, όμως ακόμη κι αν περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο ο ένας δίπλα στον άλλο, αυτό δεν σημαίνει πως τα ξέρουν όλα ο ένας για τον άλλο. Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκαν στο After Dark στο κανάλι του OPEN και ο πρώτος αποκάλυψε πως έχει υποδυθεί έναν ρόλο κατά τη διάρκεια κάποια σεξουαλικής του επαφής, μία δήλωση που άφησε άφωνη και την κοπέλα του, αλλά και το κοινό.

Τα λεγόμενά του, ωστόσο, παρερμηνεύτηκαν, διότι θεωρήθηκε πως εκείνος είχε υποδυθεί κάποιο κατοικίδιο, με αποτέλεσμα ο ρεπόρτερ του Breakfast at Star να τον πλησιάσει την Παρασκευή 25/11 για να του δώσει μία στολή κόκορα.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για την σεξουαλική του ζωή

Τότε ο ίδιος αντέδρασε με χιούμορ και εξήγησε ποια είναι η αλήθεια: «Όχι τέτοιο role play, αυτό είναι role play clown – κοκοράκι. Με ξεφτιλίσατε» και συμπλήρωσε για την δήλωσή του: «Παρεξηγηθήκαμε, δεν έχω κάνει εγώ το κατοικίδιο, έχω κάνει αυτόν τον ρόλο, αλλά όχι εγώ το κατοικίδιο, κάπου παρεξηγήθηκε, ευχαριστώ και για το ξεφτίλισμα».