«Έχω κάνει role play! Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον...» - Άφωνη η Παναγιώταρου με τις αποκαλύψεις του Σχίζα για τις σεξουαλικές του στιγμές

Εξομολογήθηκε μάλιστα και το πιο τρελό σημείο ερωτικής του συνεύρεσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω κάνει role play! Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον...» - Άφωνη η Παναγιώταρου με τις αποκαλύψεις του Σχίζα για τις σεξουαλικές του στιγμές

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 21/11 ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο νικητής του Survivor 5 αναφέρθηκε στο kickboxing ενώ απάντησε και σε μερικές "ακατάλληλες ερωτήσεις" αναφορικά με τις προσωπικές τους στιγμές, μιας και πριν μερικές μέρες μια άλλη εκπομπή "έκοψε" στο μοντάζ ακατάλληλες ερωτήσεις τους!

Οι "ακατάλληλες" απαντήσεις του Στάθη Σχίζα για τις προσωπικές του στιγμές

Μια κακία συνήθεια στο σπίτι που εκνευρίζει την σύντροφό σου…

Είμαι λίγο ακατάστατος, λίγο αναβλητικός και με την πετσέτα στο μπάνιο κάτι κάνω, που βγαίνω βρεγμένος από το μπάνιο και το πατάκι του μπάνιο γεμίζει μετά όλο το σπίτι.

Ποιο είναι το πιο τρελό σημείο που έχεις κάνει σeξ;

Είναι στο σινεμά μια φορά.

Ποιος είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει για σύντροφό σου;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει κάτι ακραίο, αλλά από άποψη συμπεριφοράς το πιο ακραίο για μένα είναι να την σκέφτομαι όλη μέρα και να βρίσκομαι συνέχεια μαζί της, να την βοηθάω.

Τι θα άλλαζες πάνω στην σύντροφό σου;

Δεν θα άλλαζα κάτι νομίζω γι’ αυτό την ερωτεύτηκα. Το “άντρα θέλω τώρα τον θέλω, αυτό θα της άλλαζα.

Έχεις κάνει ποτέ role play;

Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό.

Τι απαντά το ζευγάρι στο ενδεχόμενο του γάμου;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 16/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε το μοντέλο - επιχειρηματίας για την κοινή της ζωή με τον Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο επόμενο βήμα.

Είναι γεγονός, πως μιλάμε για ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ανέβουν άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό λοιπόν, εξήγησε και η ίδια η Αλεξάνδρα τονίζοντας, πως για την ώρα απολαμβάνουν την συγκατοίκηση και δεν υπάρχουν σχέδια γάμου (δείτε εδώ τι συμβαίνει με ακατάλληλο πλάνο του ζευγαριού, που κόπηκε από εκπομπή).

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα. Γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Mega Καλημέρα του Mega.