«Το διαζύγιό µας με τον Γιώργο...» - Η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει

Ποιες οι σχέσεις τους μετά το χωρισμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην Secret και την Σάσα Σταμάτη. Η πρόεδρος Unesco βορείων προαστίων αναφέρθηκε στην απόφαση της να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως επικεφαλής συνδυασµούς και να διεκδικήσει τον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης, αλλά και στο διαζύγιο της από τον Γιώργο Πατούλη.

Την είδηση του χωρισμού τους αποκάλυψε πρώτο το youweekly.gr, ενώ λίγες ημέρες αργότερα η ίδια το επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του OPEN, Έλα χαμογέλα.

«Αντιμετωπίζουμε μία κρίση. Όμως αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω από το Γιώργο… Ελπίζω και ο Γιώργος, ο περιφερειάρχης να βλέπει με το ίδιο μάτι ακριβώς την κοινή μας πορεία των 35 χρόνων. Αγαπώ τον άνδρα μου. Είμαι συνοδοιπόρος και βοηθός σε ότι αποφασίσει να κάνει», είχε εξομολογηθεί.

Πλέον ένα χρόνο αργότερα οι σχέσεις ανάμεσα τους έχουν φτιάξει, καθώς μην ξεχνάμε πως έχουν αποκτήσει στα 35 χρόνια που ήταν μαζί και έναν γιο (δείτε τον εδώ).

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως το διαζύγιο τους έχει βγει και είναι συναινετικό.

Η αποκάλυψη για το διαζύγιο Μαρίνας - Γιώργου Πατούλη

Γιώργος Μαρίνα Πατούλη

Ο χωρισµός σας από τον Γιώργο Πατούλη είχε απασχολήσει πολύ έντονα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώµη. Πλέον σε ποιο στάδιο βρίσκεται αναφορικά µε την έκδοση του διαζυγίου και τη σχέση σας;

Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος.

Έχετε κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσετε τη δηµαρχία στον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόµα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δηµαρχία. Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο.

Ποια ήταν η αντίδραση του κ. Πατούλη σε αυτή την απόφασή σας;

Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο.

Γιώργος Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. Εκείνος όταν την είδε της απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους.

«Η πρώτη επαφή δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μετά στην πορεία τα έφερε η τύχη και ξανασυναντηθήκαμε στην Πάρο και ήταν κεραυνοβόλος. Ήταν πιο μπρουτάλ για τα γούστα μου. Είχε και μουστάκι τότε και τον έβαλα να το ξυρίσει. Ήταν tragic το μουστάκι», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ενώ το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.