Εγκυμοσύνη έκπληξη - Περιμένει το πρώτο της παιδάκι και το ανακοίνωσε με τις πρώτες φωτογραφίες

Ποιος θα γίνει παππούς;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / jenniferkgates)
(instagram / jenniferkgates)

Γνωστό ζευγάρι της showbiz, περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Έγινε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση της μέλλουσας μητέρας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτή περιμένει το πρώτο της παιδί

Ο λόγος για την κόρη του Bill Gates, Jennifer Gates που έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονος.

Το απόγευμα της Πέμπτη 24/11 έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ότι μαζί με τον σύντροφο τη, Nayel Nassar θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Να υπενθιμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση για γεννητούρια σε διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ ποιοι).

Η Jennifer Gates δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, όπου στο πρώτο τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της, Nayel Nassar ενώ στο δεύτερο κρατάει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, που όπως φαίνεται πρέπει να έχει περάσει τους πρώτους μήνες της κύησης.

Στην λεζάντα της ανάρτησή της, η Jennifer Gates έγραψε: «Ευγνώμων», ενώ πρόσθεσε και μία πράσινή κάρδια.

Να θυμίσουμε πως η κόρη του δισεκατομμυριούχου Bill Gates, παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο Nayel Nassar, τον Οκτώβριο του 2021 στο σπίτι της στο Westchester της Νέας Υόρκης, σε μία παραμυθένια τελετή.

Ο γάμος ήταν αρκετά μεγάλος, καθώς εκτός από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα το ζευγαριού, το παρών έδωσαν συνεργάτες των ισχυρών και πάμπλουτων γονιών τους. Άλλωστε και ο Nayel Nassar, προέρχεται από οικογένεια εκατομμυριούχων και το ζευγάρι "ένωσε" την περιουσία του.

Οι δυο τους απολαμβάνουν να κάνουν ταξίδια, ενώ μοιράζονται την ίδια αγάπη για την ιππασία και τα χιόνια. Συχνά, δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media εκφράζοντας τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Ποιος είναι ο Bill Gates

Ο "Bill" Gates είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, επενδυτής, προγραμματιστής υπολογιστών, και εφευρέτης. Το 1975, ο Γκέιτς και ο Πολ Άλεν συνίδρυσαν την εταιρεία Microsoft, η οποία εξελίχτηκε στην μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Microsoft, ο Γκέιτς έχει διατελέσει πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού. Μέχρι τον Μάιο του 2014 ήταν ο μεγαλύτερος φυσικός μέτοχος της εταιρείας. Ο Γκέιτς συνέγραψε και συμμετείχε στη συγγραφή αρκετών βιβλίων.