Έδιωξε συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες - Τι συνέβη με Μενεγάκη και Κορομηλά πριν βγουν στον αέρα

Όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έδιωξε συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες - Τι συνέβη με Μενεγάκη και Κορομηλά πριν βγουν στον αέρα

Τηλεοπτική έκπληξη ήταν η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Ρούλα Κορομηλά στο πλατό του MEGA και το twitter πήρε "φωτιά" με πολλούς όμως να κράζουν την οικοδέσποινα. Παρόλα αυτά, η συζήτηση τους κύλησε πολύ ομαλά με τις δυο πιο μεγάλες παρουσιάστριες στην Ελλάδα να συζητάνε για όλα.

Μάλιστα, έλυσαν το μυστήριο της φήμης που είχε βγει και τις ήθελε να βρίσκονται σε άγρια κόντρα, από την εποχή που η Ελένη πήρε την θέση της στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα», ειπώθηκε μεταξύ άλλων στο πλατό (δείτε όλη τη συζήτησης τους περί κόντρας).

Πολλά ωστόσο ήταν αυτά που συνέβησαν και πίσω από τις κάμερες του Mega με Μενεγάκη και Κορομηλά

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μπορεί οι τηλεθεατές να είδαν στις τηλεοράσεις τους ένα όμορφο κλίμα μπροστά από τις κάμερες, όμως πολλά ήταν αυτά που έγιναν και πίσω από αυτές.

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε από πολύ νωρίς στο κανάλι με σκοπό να είναι όλα έτοιμα και σωστά για την συνάντηση της με την Ρούλα Κορομηλά μετά από 26 χρόνια, ενώ όπως είπε και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εκπομπή είχε ξυπνήσει από τα χαράματα (δείτε εδώ τις δηλώσεις).

Μόλις η Ρούλα Κορομηλα έφτασε στα στούντιο οι δυο τους συζητούσαν με τις ώρες. Μάλιστα, στα παρασκήνια υπήρχαν και πολλοί που είχαν συνεργαστεί μαζί της και τώρα βρίσκονται στο πλευρό της Ελένης. Για να μην υπάρχει λοιπόν βαβούρα την ώρα που θα γινόταν οι συνέντευξη η Ελένη Μενεγάκη έδωσε εντολή ορισμένοι από αυτούς να αποχωρήσουν - κατά την διάρκεια που θα ήταν στον αέρα - από τα παρασκήνια.

Επίσης, υπήρξε και ένα απίστευτο περιστατικό ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες, όταν η Ελένη έσπρωξε από τα γέλια την Ρούλα, με αποτέλεσμα να πέσει από τον καναπέ (δείτε βίντεο).