«Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον χώρο της τηλεόρασης

Τι είχε συμβεί με την παρουσιάστρια του Mega;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον χώρο της τηλεόρασης

Το πρωί του Σαββάτου 26/11 στον τηλεοπτικό φακό του Open Weekend, έκανε δηλώσεις η Ελεονώρα Μελέτη για μια επίσημη καταγγελία που είχε κάνει στο παρελθόν. Επιπλέον, πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε μιλήσει και για μια παλιά συνεργασία που της "έβαζαν" λόγια (δείτε εδώ τι της έλεγαν).

Η παρουσιάστρια του Mega ρωτήθηκε για τα αιχμηρά σχόλια που κάνει κατά καιρούς για όσα συμβαίνουν στον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης με την ίδια να εξηγεί πως πρόκειται απλά για την άποψή της.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

«Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή μου, την άποψή μου λέω» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί ποτέ να καταγγείλει και επίσημη άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο της εργασίας της για τις οποίες έχει μιλήσει και μέσα από την εκπομπή της με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες.

«Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο» είπε.

Τα σοκαριστικά λόγια της Ελεονώρας Μελέτη για μια παλιά συνεργασία της

Στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 13/10, η παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει τύχει να κατουρηθεί πάνω της από φόβο.

Το περιστατικό αυτό δεν συνέβη όταν ήταν μικρή, αλλά σχετικά πρόσφατα, αφού είχε ήδη παντρευτεί και γεννήσει το παιδί της. Ο λόγος; Η δουλειά της. Δεν εξήγησε ακριβώς τι συνέβη, αλλά τόνισε πως αισθάνθηκε τρομαγμένη και παράλληλα σκεφτόταν πως αν την έβλεπε κάποιος θα γινόταν και ρεζίλι.

Οι συνεργάτες της ενδιαφέρθηκαν να μάθουν αν πρόκειται για κάποιο σκηνικό που συνέβη σε πρόσφατη συνεργασία της, αλλά εκείνη δεν θέλει να επεκταθεί περισσότερο. Βέβαια, μέχρι τώρα, ο μόνος τηλεοπτικός τσακωμός της που έχει γίνει γνωστός είναι αυτός με τον Νίκο Μάνεση (δείτε εδώ το χρονικό της κόντρας τους).

«Εμένα μου έχει συμβεί να κατουριέμαι επάνω μου αλλά όχι από το άγχος, από τον φόβο μου. Ναι μου έχει συμβεί, από τον φόβο μου σε επαγγελματικό περιβάλλον. Γυναίκα παντρεμένη με παιδί ήμουν. Έμπαινα στο ασανσέρ και έλεγα “τώρα θα μου φύγουν τα τσίτσα και θα γίνω και ρεζίλι γιατί είμαι σε κανάλι”. Από τον φόβο μου… Αχ Παναγία μου, ο φόβος κακός σύμβουλος…» είπε χαρακτηριστικά.