Το τρυφερό φιλί στο στόμα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Έτσι θέλησε να την αποχαιρετήσει

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / annavissiofficial)
(instagram / annavissiofficial)

Η κόρης της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα βρισκόταν αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα γενέθλια της μαζί γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από την οικογενειακή ατμόσφαιρα, δεν έλειπε και η συνοδεία μερικών καλών φίλων.

Η Σοφία μπορεί να ζεί μόνιμα στην Αμερική, αλλά δεν χάνει οικογενειακές συναντήσεις με τους γονείς και τα αδέλφια της, όπως αυτή με τα γενέθλια του μικρού της γιού που της μοιάζει (δείτε εδώ ποσο).

Το δημοσίευμα της Άννας Βίσση

Η ώρα της επιστροφής όμως ήρθε αφού η Σοφία Καρβέλα έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι της. Εκεί άλλωστε είναι και η επιχείρησή της αλλά και τα δυο της παιδιά.

Στο αεροδρόμιο το πρωί του Σαββάτου 26/11, την συνόδευσε η μητέρα της Άννα Βίσση η οποία την αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο στόμα δημοσιεύοντας μάλιστα το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Το φιλί του αποχαιρετισμού
(instagram / annavissiofficial)

Το post της Σοφίας και το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι γενεθλίων, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το birthday outfit της και έγραψε με χιούμορ: «Είναι τα γενέθλιά μου. Οπότε αν θέλω, θα βγω γυμνή». Η 39χρονη επέλεξε για τη βραδιά ένα δαντελωτό μαύρο κολάν με glitter ψηλοτάκουνα μποτάκια, μαύρο T-shirt με στάμπα και μαύρο, δερμάτινο κροκό jacket, του Οίκου Valentino, όπως σημείωσε η ίδια. Η κόρη των δύο γνωστών τραγουδιστών είναι γνωστό πως αγαπά την μόδα και ανεβάζει συνέχεια στα social διάφορες στυλιστικές της επιλογές (δείτε εδώ μια απο αυτές).

Λίγες ώρες νωρίτερα, η μητέρα της, Άννα Βίσση, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να της ευχηθεί. Στο βίντεο βλέπουμε στιγμές από τη ζωή της Σοφίας Καρβέλα, αλλά και ένα στιγμιότυπο στην αγκαλιά της μητέρας της που είναι το απόλυτο #motherdaughtergoals.