«Οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι...» - Η αποκρουστική αντίδραση την Μαρίας Αντωνά κατά του Κώστα Παπαδόπουλου λόγω του Σοϊλέδη

Όλα όσα δήλωσε η δημοσιογράφος

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι...» - Η αποκρουστική αντίδραση την Μαρίας Αντωνά κατά του Κώστα Παπαδόπουλου λόγω του Σοϊλέδη

Το πρωί του Σαββάτου 26/11, στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις την Μαρίας Αντωνά, που σχετίζονταν με της φήμες που είχαν ακουστεί για την αναβολή του γάμου τους(δείτε εδώ τον λόγο) αλλά και με την παρεξήγηση του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την κατάσταση που βρίσκονται οι ετοιμασίες του γάμου που θα γίνει την ερχόμενη Άνοιξη, αλλά και για την απογοήτευση της από της δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Κάποια στιγμή, όταν έκανε ένα τηλεφώνημα ο Άρης στον Κώστα Παπαδόπουλο, του είπε: εντάξει βρε Αρούλη μου, αφού ξέρεις τώρα πώς είναι τα πράγματα, ριάλιτι κάνουμε. Αυτό είναι μία λεπτή γραμμή, που δεν καταλαβαίνει ο άλλος ότι το ριάλιτι είναι όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι και το πρόγραμμα είναι στον «αέρα». Οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι ριάλιτι».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει την ερχόμενη άνοιξη, ενώ αποκάλυψε ότι δεν τους έχει γίνει κοινή τηλεοπτική πρόταση για την παρουσίαση κάποιας εκπομπής.

«Βεβαίως και θα γίνει ο γάμος με τον Άρη Σοϊλέδη» ενώ εξήγησε ότι υπήρχαν καθυστερήσεις λόγω ενός προβλήματος υγείας από το οικογενειακό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με την συνεργασία της με την Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Με την Μπέττυ τα λόγια είναι περιττά. Είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, πολύ δοτικός που πραγματικά μόνο να "πάρεις" έχεις από αυτήν. Περνάω τέλεια».

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης είναι ένα από τα ζευγάρια που γνωρίσαμε ευρέως όταν ο δεύτερος ήταν παίκτης του Survivor 5. Ωστόσο η σχέση τους μετράει χρόνια και όπως φαίνεται μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της απόστασης είναι στα καλύτερά της και ετοιμάζονται για το βήμα παραπάνω. Πρόσφατα σε q&a τους που έκαναν στο instagram ομολόγησαν ποιος από τους δύο έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους.

Το παιχνίδι επιβίωσης ήταν ένα καλό τεστ για τον έρωτά τους, που τους έβγαλε πιο δυνατούς. Και αφού η Αντωνά άντεξε και δεν μάσησε με τις φήμες που κυκλοφορούσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περί φλερτ μεταξύ Σοιλέδη και Σοφιάννας όλα βαίνουν καλώς. Ο Εμμανούηλ πάντως πρόσφατα ''άδειασε ξανά'' τη δημοσιογράφο για τα ξεσπάσματά της.

Μια από τις ερωτήσεις αυτές είχε να κάνει με το ποιος από τους δυο ερωτεύτηκε πρώτος τον άλλο, Ο Άρης Σοϊλέδης λοιπόν, απάντησε πως ήταν εκείνος που ερωτεύτηκε πρώτος τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα την κυνήγησε αρκετά μέχρι να καταφέρει να είναι μαζί της.