Αναβλήθηκε ο γάμος του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντώνα - Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της χρονιάς είναι αδιαμφισβήτητα ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, οι οποίοι πρόσφατα γιόρτασαν και την επέτειο για τα 5 χρόνια της σχέσης τους. Από την πρώτη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο Survivor, άρχισε να μιλά για το γεγονός πως μόλις έβγαινε θα παντρευόταν με την καλή του και ο γάμος τους θα ήταν ονειρικός.

Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι ετοιμασίες, αν και η δημοσιογράφος έχει ήδη διαλέξει το νυφικό της (δείτε το εδώ), ενώ το Σάββατο 19/11 έγινε γνωστό μέσα από το περιοδικό Secret πως το μυστήριο θα πρέπει να αναβληθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και όλα δείχνουν πως θα γίνει αφού μπει ο καινούριος χρόνος.

Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση διότι τα πράγματα στην οικογένειά τους δεν είναι πολύ καλά και γι' αυτό θέλησαν να περιμένουν μέχρι τη στιγμή όλοι θα είναι σε θέση να γιορτάσουν μαζί τους.

Άρης Σοϊλέδης Μαρία Αντωνά

Φωτογραφία από το νέο σπίτι του ζευγαριού

Πολύς ντόρος είχε γίνει και μέσα στο Survivor 5 αλλά και μετά αυτού, για το πως θα ξοδέψει τα λεφτά του ο Άρης Σοϊλέδης (δείτε εδώ πόσα έβγαλε από το παιχνίδι) με την μελλοντική σύζυγό του, Μαρία Αντωνά, και για το σπίτι των ονείρων του που, όπως είπαν οι συμπαίκτες, του ανέφερε πολύ συχνά στην παραλία!

Μπορεί να μην βγήκε νικητής του ριάλιτι τελικά, αλλά αυτό του το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή που συμμετέχει, "Ποιος είναι πρωινιάτικα", «Δεν έχω μετακομίσει ακόμη αλλά βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που το σπίτι είναι γεμάτο με κούτες και βαλίτσες. Να δώσω πολλά φιλάκια στο αγόρι μου». Αυτό το "δεν έχω μετακομίσει ακόμη", πλέον δεν ισχύει, αφού εδώ και λίγο καιρό το ζευγάρι μένει στο νέο τους σπίτι!

Η Μαρία Αντωνά έχει ήδη διαλέξει το αγαπημένο της σημείο στο σπίτι και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια λοιπόν, σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, το βράδυ της Τετάρτης 2/11 κάθισε στο μπαλκόνι της για να χαλαρώσει και να χαρεί την εντυπωσιακή θέα του νέου της σπιτιού αγναντεύοντας την απέραντη θάλασσα.

Νέο σπίτι αντωνά σοιλέδη

Όπως γνωρίζουμε - καθώς το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην μοιράζεται ποια τόσα στιγμιότυπα από την οικία του στα social media - το σπίτι έχει μεγάλες τζαμαρίες στα μπαλκόνια, όπως κι ένα υπέροχο τζάκι.