«Η Κολετσάρα είναι το πιο...» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Μαυρίδη για το Asia Express

Τι σχέση έχει με το Nomads το ριάλιτι επιβίωσης που βρισκόταν τώρα;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η Κολετσάρα είναι το πιο...» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Μαυρίδη για το Asia Express

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή του «Open Weekend» το πρωί του Σαββάτου 26/11.

Ο πρώην παίκτης του Asia Express αποκάλυψε λεπτομέρειες από την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με την Χριστίνα Κολέτσα που την βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια να "πλακώνεται" με τον Γιάννη Αϊβάζη (δείτε εδώ τον λόγο), μετά τα όσα συνέβησαν πριν χρόνια στο Nomads.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης που τον τελευταίο καιρό τον παρακολουθούσαμε στο Asia Express, αναφέρθηκε στης σχέσεις του με τους συμπαίκτες του και πιο συγκεκριμένα στην Χριστίνα Κολέτσα. Καθώς επίσης παραδέχθηκε πως το ριάλιτι αυτό, δεν ήταν όσο εύκολο το φανταζόταν.

«Όταν βγήκαμε από το Nomads, που ήταν πάρα πολύ επεισοδιακό, το μοναδικό πλάσμα που πήρε το αεροπλάνο, κατέβηκε Θεσσαλονίκη, ήρθε στο μαγαζί μου, με βρήκε και μου είπε συγγνώμη, ήταν η Κολέτσα. Μόνο αυτό έχω να σου πω» αποκαλύπτει ο Γιώργος Μαυρίδης και προσθέτει: «Πιο παντελόνια κι απ’ τους άντρες. Εμένα από τότε η Κολέτσα είναι μέσα στην καρδιά μου. Ήταν ένα κίνητρο να την έχω στην καρδιά μου, να την κάνω φίλη μου, να τη γνωρίσω στη γυναίκα μου».

«Η Κολετσάρα είναι το πιο αντράκι. Είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη. Πολλά πράγματα τα πληρώνει χωρίς να έχει καμία σχέση» σημειώνει ο tattoo artist για την τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Asia Express, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόταν και πως κατά τη διάρκεια του show η σχέση του με την Κρίστυ Καθάργια δοκιμάστηκε λόγω των εντάσεων και της συναισθηματικής φόρτισης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μαυρίδης είχε τσακωμούς και απότομους τρόπους συμπεριφοράς μέσα στο ριάλιτι, διότι πιεζόταν. Όπως για παράδειγμα το τσακωμός του με την Κρίστη Καθάργια.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».