Έξαλλος ο Γιάννης Αϊβάζης στο Asia Express: «Θα της την πω πάρα πολύ άσχημα!» - Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Κολέτσα

Ποιοι κέρδισαν την τελευταία ασυλία;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιάννης Αϊβάζης στο Asia Express: «Θα της την πω πάρα πολύ άσχημα!» - Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Κολέτσα

Το βράδυ της Παρασκευής 18/11 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι Asia Express στο κανάλι του STAR, και ήταν μία αρκετά έντονη ημέρα για όλους, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που τσακώθηκαν, ενώ μερικοί ξέσπασαν και σε κλάματα.

Τις προάλλες, το κοινό τα έβαλε με τον Γιώργο Μαυρίδη, επειδή φώναζε στην Κρίστη Καθάργια, ωστόσο έτοιμος να βάλει της φωνές και στην Χριστίνα Κολέτσα ήταν και ο Γιάννης Αϊβάζης αυτή τη φορά, καθώς εκείνη έκανε μία κίνηση που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Έξαλλος ο Αϊβάζης με την Κολέτσα στο Asia Express

Την ώρα που κυνηγούσαν τις ομπρέλες, δηλαδή, ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από την τραγουδίστρια: «Ανοικτή πάνω ήταν... μου τη βούτηξε μέσα από τα χέρια. Με το που πάω να πάρω την ομπρέλα, με κοιτάει η Κολέτσα κι είπε "Μαρία, Μαρία... φύγαμε!"» δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής.

Και έπειτα, φανερά εκνευρισμένος, ο ηθοποιός είπε στον συμπαίκτη του: «Να ξέρεις στην Κολέτσα θα της την πω πάρα πολύ άσχημα! Ήρθε και πήρε την ομπρέλα πάνω από το κεφάλι μου... Ντροπή!».

Εκείνη, βέβαια, φαίνεται πως δεν κατάλαβε τίποτα και το μόνο της μέλημα ήταν να προλάβει να φτάσει έγκαιρα στον προορισμό της, κάτι που δεν συνέβη διότι δεν έβρισκαν όχημα. Η ίδια αυτό το αντιλαμβάνεται ως ρατσισμό και γι' αυτό ξέσπασε σε κλάματα.

Ο καβγάς του Μαυρίδη και της Κρίστη και οι νικητές της βραδιάς

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό, και σε άλλη μία δοκιμασία μιλούσε έντονα προς την γυναίκα του, με την Κρίστη να αναρωτιέται αν έπρεπε να σταματήσει και ας έχαναν.

Εν τέλει, πρώτοι έφτασαν ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Γιάννης Αϊβάζης, οι οποίοι πανηγύριζαν έξαλλα επειδή κατέκτησαν την τελευταία ασυλία, εκνευρίζοντας τους υπόλοιπους και τελευταίες ήταν η Χριστίνα Κολέτσα και η συμπαίκτριά της, με αποτέλεσμα να πάρουν το μειονέκτημα.